Menu


Nieuws
MVC EN MAARTEN STEVENS GAAN VERDER PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
woensdag 16 december 2015 18:54

Ook voor het volgende seizoen 2016/2017 zal Maarten Stevens als hoofdtrainer aanblijven bij MVC. De voetbalclub uit de Mortel bezet op dit moment een fraaie 4de plek in de 4de klasse F, en is blij dat Stevens er voor gekozen heeft om voor een derde seizoen te gaan.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Maarten_Stevens.jpg

Laatst aangepast op donderdag 17 december 2015 08:41
 
MVC EN BAVOS DELEN PUNTEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 07 december 2015 21:57

In een enerverende wedstrijd heeft MVC de punten moeten delen met het bezoekende Bavos. De bezoekers begonnen fanatiek aan dit duel met veel druk op het MVC doel. MVC mocht blij zijn dat het vizier van de Bavos voorhoede niet op scherp stond want zeker in het eerste half uur lieten zowel Rico van Lamoen en Sem Sleegers goede mogelijkheden onbenut om de score te openen. In de 35ste minuut was het dan wel raak door Christian Seykens die veel te gemakkelijk tot score kon komen 0-1. Hierna kwam MVC wat onder de druk uit en ging het spel meer richting het Bavos doel. Nick Brouwers zorgde in de 40ste minuut verassend voor de gelijkmaker door ineens uit te halen en de Bavos goalie kansloos liet 1-1 Op slag van rust soleerde diezelfde Brouwers door de Bavos defensie maar werd onderuit gehaald door Marc Gloudemans die hiervoor bestraft werd met rood. de toegekende vrije trap leverde verder niets op. Met een man minder was Bavos in de tweede helft zeker niet de mindere en bleef men de aanval zoeken maar verdedigend gaf men achterin bij MVC niets weg. Zeker in de laatste twintig minuten was de Mortel de bovenliggende partij en kwamen er mogelijk heden om de wedstrijd te beslissen, goed kepers werk van Tom van Neerven voorkwam erger.  De beste kans was er voor MVCèr  Gidi Manders die een fraaie actie bijna bekroonde met een doelpunt, ware het niet dat zijn schot op de doelpaal belande. Na het laatste fluitsignaal konden beide teams zich tevreden stellen met dit gelijke spel.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MVC-Bavos.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 08 december 2015 10:57
 
HANDEL IS MVC DE BAAS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 30 november 2015 20:44

Handel heeft MVC van zich af weten te schudden door met de kleinst mogelijke overwinning aan de haal te gaan. De gemeentelijke derby die weinig hoogstaand voetbal liet zien werd in de 60ste minuut beslist door een doelpunt van Jeff Rijksen. De verdediging van MVC stond als een blok en had weinig moeite om de aanvallen van de thuisploeg op te vangen. Op het zwaar bespeelbare veld en de harde wind was het moeilijk om tot goed voetbal te komen. De eerste helft eindigde met een 0-0 stand waarmee beide teams tevreden konden zijn, ofschoon Handel wel meer in balbezit was. In het tweede bedrijf was opnieuw Handel de betere maar bleef de verdediging van MVC opnieuw een moeilijk te nemen opstakel. Toen dan uiteindelijk de voorsprong er was voor Handel kreeg MVC nog een mogelijkheid in de 71ste minuut om op gelijke hoogte te komen maar Nick Brouwers kwam een teenlengte te kort. Handel had de wedstrijd definitief op slot kunnen gooien in de laatste minuten maar de bal werd uit een voorzet op de deklat gekopt. MVC had de spanning lang vast kunnen houden maar moest uiteindelijk de overwinning aan Handel laten die dit ook verdiende.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Handel-MVC.jpg

 

 

klik hier voor de samenvatting van omroep centraal.

Laatst aangepast op zaterdag 05 december 2015 16:18
 
ZILVEREN JUBILARISSEN & VRIJWILLIGSTER VAN HET JAAR PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
donderdag 19 november 2015 22:43

b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Jubilarissen.jpg
Tijdens de jaarvergadering van MVC afgelopen dinsdag mocht voorzitter Martien Bankers 2 leden huldigen: Marie Egelmeers viel de eer te beurt om uitgeroepen te worden als vrijwilliger van het jaar 2015. Nadat zij al ruim 25 jaar lid is, draait zij al 17 jaar mee op vrijwillige basis in de kantine diensten op de zaterdagen. Ook is zij al meer dan 25 jaar het aanspreekpunt betreffende het dames voetbal bij MVC. Daarnaast hoort Maria samen met haar man bij de vaste kern supporters die zowel uit als thuis geen wedstrijd overslaan.

Bart Siebers werd gehuldigd vanwege zijn 25 jarig lidmaatschap. Vanaf 1990 lid geworden op 6 jarige leeftijd doorliep hij alle jeugdelftallen. Zijn debuut voor MVC 1 maakte hij in 2001 op 17 jarige leeftijd. Hij staat bekent als de doelpuntenmaker van MVC. Inmiddels staat de teller op 348 wedstrijden en maakte daarin 235 doelpunten.

Laatst aangepast op vrijdag 20 november 2015 09:38
 
MVC HARD ONDERUIT PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 15 november 2015 21:06

MVC heeft een geflatteerde nederlaag geleden tegen  een efficiënter Liessel. De eerste tien minuten was de thuisploeg de betere, waarna het bezoekende Liessel de regie overnam maar doelrijpe kansen leverde dit vooralsnog niet op. De eerste gevaarlijke actie kwam echter van MVC zijde in de 26ste minuut toen Koen Penninx op aangeven van Ronald Adriaans een niet te missen kans om zeep bracht. Na ruim een half uur namen de bezoekers dan toch een voorsprong toen Luuk Engels vanaf de eigen helft op snelheid verdedigend MVC het nakijken gaf en beheerst binnen werkte 0-1. MVC kon maar moeilijk onder die druk uitkomen en kon in de eerste helft de schade beperken tot dan ene tegen doelpunt. In de tweede helft starte MVC opnieuw furieus en kregen goede mogelijk heden om de stand gelijk te trekken maar het schortte aan de afwerking. Ook nu weer was het de tegenstander die het net wel wist te vinden. Jacco van Lierop maakte dankbaar gebruik van de ruimte die er bij MVC achterin lag en tilde de stand naar 0-2. Nog was de koek niet op want wat MVC ook probeerde de doelpunten vielen aan de andere kant. In de 78ste minuut scoorde Bart Lutters de 0-3 uit een tegen aanval. MVC was het spoor bijster en weer Luuk Engels profiteerde van de geboden ruimte en bepaalde de eindstand op 0-4.

 
MVC BLIJFT MEDE KOPLOPPER PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 08 november 2015 20:10

Opnieuw heeft MVC zijn wedstrijd winnend weten af te sluiten tegen het lager geplaatste Leunen. In het eerste bedrijf zag het daar allerminst naar uit want de thuisploeg speelde ver onder de maat en had geluk dat de tegenstander in de 11de minuut een doelpunt zag worden afgekeurd vanwege buitenspel. Wie dacht dat de Mortel nu een tandje zou bijschakelen kwam bedrogen uit want het bleef een wedstrijd waarin weinig doelkansen werden gecreëerd en er aan beide kanten veel balverlies werd geleden. Na de pauze kwam al snel het breekpunt toen MVC op voorsprong kwam door Gidi Manders die balverlies bij Leunen meteen afstrafte en beheerst binnen schoot 1-0. Nu was de ban gebroken en kon MVC gemakkelijk verder uitlopen. In de 51ste minuut viel de 2-0 door Nick Brouwers die een goede aanval bekwaam afwerkte. De Mortel bleef de boven liggende partij en kregen nog diverse kansen om de score op te voeren maar sprong met de geboden kansen te slordig om. Met nog een kwartier op de klok mocht de 16 jarige Roel van Hoof zijn debuut maken in de hoofdmacht bij MVC wat hij verdienstelijk deed, in de stand kwam echter geen verandering meer.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MVC-Leunen.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 10 november 2015 09:02
 
MVC VOETL ZICH BESTOLEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 01 november 2015 20:44

b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_StiphoutVooruit-MVC.jpg
Door arbitrale beslissingen van de man in het zwart voelt MVC zich bestolen van de eerste periode titel. Tot tweemaal toe werd er een zuiver doelpunt afgekeurd van de Mortelnaren in de tweede helft. In dit overigens sportieve duel  was zeker in het eerste bedrijf MVC de bovenliggende partij en nam na een hal uur  dan ook verdient de leiding. Slordig balverlies bij de thuisploeg op het middenveld was de aanleiding voor de openingstreffer van Nick Brouwers op aangeven van Gidi Manders 0-1. De bezoekers bleven aardig combineren maar de bevrijdende tweede treffer bleef maar uit waardoor Stiphout hoop bleef houden. Na de thee eenzelfde spelbeeld met een sterker MVC wat moeite had om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Met nog een half uur op de klok was het Stiphout wat er zowaar een offensiefje uit perste en geklungel achterin bij de Mortel  er voor zorgde dat Koen Bloks de aansluitingsgoal kon scoren in de 64ste minuut 1-1. Hierna was het toch weer MVC  wat het initiatief nam en Nick Brouwers in de 75ste minuut alleen op het Stiphoutse doel afging maar werd onderuit gehaald, MVC bleef in balbezit door Koen Penninx  die zijn doelpunt echter onterecht zag worden afgekeurd. De leidsman verzuimde de voordeelregel toe te passen en kende MVC een vrije trap toe. De speler die de overtreding maakte op Brouwers werd echter bestraft met geel waar normaal een rode kaart voor staat. Enkele minuten later weer een zeer discutabele beslissing toen Gidi Manders de 1-2 dacht te hebben gemaakt  maar werd terug gevlagd voor buitelspel wat het zeker niet was. MVC moest genoegen nemen met de puntendeling maar zag de periode titel wel aan zich voorbij gaan.

Laatst aangepast op maandag 02 november 2015 08:50
 
UITNODIGING JAARVERGADERING PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
vrijdag 23 oktober 2015 20:40

Op 17 november aanstaande houden wij onze jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Aanvang 21:00 uur in de MVC kantine.

Alle leden waarvan het juiste mailadres bekent is bij het secretariaat ontvangen een persoonlijke uitnodiging met de agenda, Heb je die op 1 week van te voren nog niet ontvangen is dus het juiste mailadres niet bekent bij mij.

Laatst aangepast op zaterdag 24 oktober 2015 07:09
 
WIJZIGING OPENINGSTIJDEN KANTINE PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
vrijdag 23 oktober 2015 20:35

Met ingang van 1 november 2015 is de kantine bij uitwedstrijden van MVC 1 voortaan om 14:00 uur gesloten.

Het Bestuur.

Laatst aangepast op zaterdag 24 oktober 2015 07:09
 
MVC WEER MEDE KOPLOPER PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 18 oktober 2015 17:47

MVC heeft een verdiende overwinning behaald thuis tegen rode lantaarn drager HVV uit Helmond. Al in de beginfase moest Bart Siebers met een hamstring blessure het veld verlaten en mocht Koen Penninx zijn opwachting maken in het vaandelteam. De wedstrijd werd zeker in de eerste helft te ver van beide doelen af  gespeeld waardoor er maar weinig kansen werden gecreëerd om de score te openen. Toch nam de thuisploeg in de 40ste minuut een voorsprong toen Koen Penninx na een goed opgezette aanval  alleen opdook voor het HVV doel en de bal bekwaam tegen het net werkte 1 – 0. Op slag van rust moest Dennie Meulendijks  handelend optreden uit een van de spaarzame uitvallen van de gasten uit Helmond. Na de thee kreeg HVV meer grip op de wedstrijd en speelde zich het spel meer af op de helft van MVC, maar ook nu weer gaf men achterin bij de Mortel geen krimp. Naarmate dit sportieve duel vorderde kreeg MVC weer wat meer grip en werden er voldoende mogelijkheden  gecreëerd om de wedstrijd definitief te beslissen. In de 84ste minuut kwam dan uiteindelijke die bevrijdende tweede treffer. Een schot van Jeroen van de Wijdeven  werd losgelaten door de HVV doelman en kon Henk Schepers de bal alsnog binnen werken 2 – 0. In de slotfase liet Ronald Adriaans nog twee opgelegde kansen liggen om de uitslag wat meer franje te geven.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MVC-HVVHelmond.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 20 oktober 2015 07:37
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 44