Menu


Nieuws
Jeugdkamp 2016 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
vrijdag 15 april 2016 07:21

In de wandelgangen is er veel gesproken omtrent het al dan niet doorgaan van het jeugdkamp.

Het streven van de kampcommissie was om minimaal 60 opgaven te krijgen. Helaas is ondanks herhaaldelijke oproepen tot opgave, en zelfs verlenging van deze inschrijftermijn toch niet het benodigde aantal van 60 opgaven behaald. De kampcommissie heeft hierop besloten terug te treden.

Gelukkig is er een nieuwe groep vrijwilligers opgestaan, die uiteindelijk de organisatie van het jeugdkamp op zich heeft genomen. Concreet betekent dit dus dat het jeugdkamp gewoon door zal gaan. Hoe de precieze invulling zal zijn, blijft uiteraard nog geheim. Wel zal het kamp alleen maar op de zaterdag en zondag gehouden worden. Maar het zullen wel weer 2 dagen vol sport, spel en plezier zijn.

Diegene die zich opgegeven hebben voor het jeugdkamp zullen zoals gewoonlijk in aanloop van het jeugdkamp nadere informatie ontvangen.

Mocht je alsnog mee willen doen met het jeugdkamp, dan kun je je alsnog opgeven. Neem hiervoor contact op met de nieuwe kampcommissie.

Namens de oude kampcommissie wensen wij deze nieuwe groep vrijwilligers veel succes bij de voorbereiding. We hopen dat het voor iedereen een mooi en plezierig kamp zal worden.

Oude kampcommissie
Lowies Spoormakers
Paul Schepers
Frank Schepers
Jan Schepers
Teun v/d Kam
Gijs v/d Kam
Inge Verbeek
Dennie van Zeeland
Nieuwe kampcommissie
Annegien Slits
Susanne v/d Zanden
Sanneke v/d Horst
Anita Priems
Saskia v/d Mortel

Laatst aangepast op vrijdag 15 april 2016 07:31
 
GELIJKSPEL VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 10 april 2016 19:50

MVC heeft in de uitwedstrijd bij Liessel vele kansen onbenut gelaten om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen en moest daarom genoegen nemen met een gelijk spel. Liessel zette vanaf het eerste fluitsignaal druk op de helft van MVC  en kreeg Luuk Engels in de 5de minuut een goede mogelijkheid om zijn team op voorsprong te zetten maar miste in vrij staande positie. Hierna was het initiatief aan MVC zijde waarin men leuk en goed combinatie voetbal liet zien en het spel zich steeds meer afspeelde op de helft van de thuisploeg. Na een kwartier gaf Gidi Manders de voorzet en kopte Bart Siebers maar net voorlangs het Liesselse doel. Naarmate de wedstrijd vorderde bleef het meeste balbezit bij MVC  maar men  voorin te slordig omsprong met de kansen om tot scoren te komen. Dit zelfde spelbeeld zou zich herhalen in de tweede helft waarin opnieuw vele kansen onbenut bleven om afstand te nemen van Liessel. Rechtsachter Michael Adriaans omspeelde op snelheid twee regenstanders en schoot de bal van kortbij  in vrijstaande positie over het Liessel doel heen. Datzelfde gebeurde bij Gidi Manders die ook hoog over schoot.  In de 64ste minuut dacht Siebers een strafschop mee te krijgen toen hij werd vast gepakt binnen het strafschopgebied maar weigerde de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. Deze situatie herhaalde zich in de 75ste minuut met opnieuw Bart Siebers die werd vastgepakt en nu wel werd beloond met een terechte strafschop, Siebers voltrok zelf het vonnis en schoot raak 0-1. Vervolgens kregen de Mortelnaren nog legio kansen om de tegenstander definitief op de knieën te krijgen maar bleven onbenut. Liessel kwam nog sporadisch op de helft van MVC maar wisten er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Een voorzet van Luuk Engels werd door Bart Lutters binnen gewerkt 1-1. Het laatste offensief was voor MVC maar opnieuw miste men de scherpte om verandering te brengen in de stand.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Liessel-MVC.jpg

Laatst aangepast op maandag 11 april 2016 07:35
 
EINDELIJK WEET MVC WEER EENS TE WINNEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 03 april 2016 17:58

Eindelijk is het MVC gelukt een wedstrijd te winnen tegen een veel lager geplaatste tegenstander. De laatste drie tegenstanders bleken een plaag te zijn voor de Mortelnaren. Uit bij het Limburgse Leunen was MVC te gast waarin de eerste kans voor de thuisploeg was in de 6de minuut toen Guus Gielen de MVC doelman op de proef stelde. Geleidelijk aan namen de geel/zwarten het initiatief en zette druk op de helft van de tegenstander. Na ruim een kwartier diende zich de eerste uitgespeelde kans aan voor de Mortel toen Gidi Manders alleen op het Leunense doel kon afstevenen na een diepte pass van Bart Siebers, jammer genoeg verdween zijn inzet naast het doel. MVC bleef goed druk zetten en zag dit beloond worden met een doelpunt van Bart Siebers die uit een vrije trap van Gidi Manders de score opende 0-1. Leunen krabbelde overeind en kwam op slag van rust op gelijke hoogte. Op het middenveld werd slordig balverlies geleden bij MVC waardoor Stefan Jacobs kon profiteren en hij Denny Meulendijks omspeelde en vervolgens de gelijkmaker binnen schoof 1-1. In het tweede bedrijf voerde MVC de druk op en was er de wil om de tegenstander definitief op de knieën te krijgen. Even leek het erop dat MVC een voorsprong zou gaan nemen toen Teun van de Kam uit een scrimmage kon uithalen maar zijn inzet ternauwernood van de doellijn kon worden afgehaald. In de 65ste minuut werd Bart Siebers de doorgang naar het Leunense doel belemmert doordat er aan zijn shirt getrokken werd waardoor MVC een vrije trap kreeg te nemen rand strafschopgebied, Siebers pleegde zelf het vonnis en scoorde zijn tweede van de middag 1-2. Even leek het er op dat opnieuw Leunen terug zou komen toen een schot werd afgevuurd richting het MVC doel, maar gelukkig bracht de doellat redding. Evenals vorige week mocht er opnieuw een jeugdspeler zijn debuut maken in de hoofdmacht van MVC. De 17 jarige Twan Penninx liet een goede indruk achter na een knappe actie waardoor Tommy Geene de eindstand kon bepalen op 1-3.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Leunen-MVC.jpg

Laatst aangepast op maandag 04 april 2016 12:33
 
VACATURE (ASS)TRAINER / COACH MVC 2 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
donderdag 31 maart 2016 00:00

MVC uit de Mortel is voor het seizoen 2016/2017 op zoek naar een assistent trainer die tevens de coaching verzorgd op zondag van het tweede elftal. Op dinsdag traint de selectie gezamenlijk onder leiding van de hoofdtrainer, op deze avond fungeer je als zijn rechterhand. Op donderdag wordt de groep gesplitst en wordt er wedstrijd gericht getraind. Je hebt dan de leiding over het tweede elftal, wat een erg jonge en leergierige groep is.
Op zondag verzorg je de coaching en ben je verantwoordelijk voor MVC 2.

Zie je dit als een uitdaging of een mooi opstapje naar het grotere werk, dan nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek in het bijzijn van onze hoofdtrainer. Bij interesse kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op donderdag 25 februari 2016 20:51
 
MILHEEZER BOYS EN MVC DELEN DE PUNTEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 28 maart 2016 20:56

Een moeilijk bespeelbaar veld en harde wind waren er mede oorzaak van dat deze gemeentelijke derby weinig hoogstaand voetbal liet zien. MVC was in de beginfase de betere maar na 10 minuten waren de boys zeker niet de mindere van de Mortel. De eerste kans voor de geel/zwarten diende zich aan in de 12de minuut toen via Bart Siebers de bal doorgespeeld werd naar Tommy Geene en uit die voorzet Gidi Manders teenlengte tekort kwam om het leer binnen te tikken. Enkele minuten later was het de thuisploeg die Denny Meulendijks op de proef stelde via Nick Beerkens die zijn inzet tot hoekschop zag worden verwerkt. Na een kwartier was het bijna raak voor MVC maar bracht het aluminium redding voor Milheeze toen Bart Siebers in stelling werd gebracht door Gidi Manders maar de doelpaal voorkwam erger. Het bleef een wedstrijd die alle kanten kon op gaan en veel inzet vergde van beide teams. Ook na de thee bleef het een enerverende partij waarin de wind toch partte speelde en vele passes onnauwkeurig waren. Deze sportieve derby sleepte zich naar het einde waarin men zowel bij de Boys als bij MVC tevreden konden zijn met deze puntendeling. Te vermelden is nog wel dat de 17 jarige Tom van der Linden in de laatste 10 minuten  mocht  invallen en zo zijn debuut kon maken in de hoofdmacht van MVC.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MilheezerBoys-MVC.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 29 maart 2016 14:49
 
OPNIEUW WEET MVC NIET TE WINNEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 28 maart 2016 20:32

fEen gewijzigd MVC team vanwege blessures kon opnieuw de punten niet in eigen huis te houden tegen een lager geplaatste ploeg. Ditmaal was Mifano de gelukkigste en wist met negen spelers de overwinning over de eindstreep te trekken. De thuisploeg speelde een van hun slechtste wedstrijden en er werden dan ook nauwelijks kansen gecreëerd. Ook Mifano deelde in de malaise maar creëerde wel de eerste mogelijkheid om een voorsprong te nemen. In de 25ste minuut moest MVC doelman Denny Meulendijks handelend  optreden na een actie ven Kevin van Berne. MVC stelde hier te weinig tegenover waardoor men kon gaan rusten met een 0-0 stand. De tweede helft begonnen de gasten wat agressiever en werd de sfeer soms wat grimmiger wat het spel zeker niet ten goede kwam. Mifano speler Dennis Pennings mocht in de 52ste minuut vroegtijdig gaan douchen na de zoveelste overtreding gemaakt te hebben. Wie dacht dat MVC de man meer situatie zou gaan uitbuiten kwam bedrogen uit want Mifano gooide er een schepje bovenop en domineerde de wedstrijd. In de 80ste minuut ging Niels Rijkers lelijk in de fout en dit werd meteen afgestraft door Jelle Kniepstra die Mifano op voorsprong bracht 0-1. MVC probeerde er nog een slotoffensief uit te persen maar opnieuw werd er soms te fel ingegrepen bij Mifano.  Toby van de Witteboer kreeg in de 89ste minuut terecht direct rood na een grove charge op MVC verdediger Erik van de Nieuwenhof . Ook tegen het negental van Mifano wist MVC niet te profiteren en ging daarom dan ook verdient onderuit.  Voorafgaand aan de wedstrijd werden Tommy Geene  voor zijn 300ste en Bart Siebers voor zijn 350ste wedstrijd gehuldigd door voorzitter Martien Bankers.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Bart_Sieber_350_en_Tommy_Geene_300.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 29 maart 2016 15:44
 
MVC VERRASSEND ONDERUIT PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 20 maart 2016 18:37

MVC is verrassend onderuit gegaan thuis tegen laagvlieger Stiphout Vooruit. De wedstrijd begon rommelig met aan beide kanten vele kleine overtredingen waar de scheidsrechter de handen vol aan had om de goede beslissingen te nemen. Desondanks was de thuisploeg wel de betere maar kon voorin geen vuist maken om afstand te nemen van zijn tegenstander. Pas na ruim 30 minuten spelen zorgde Stan van Hoof voor wat opwinding bij het MVC kamp door de scoren te openen op aangeven van Gidi Manders, echter er was voor buitenspel gevlagd wat het zeker niet was, maar  de scheidsrechter nam het signaal over en keurde het doelpunt af. MVC bleef onder zijn niveau van de laatste weken waardoor Stiphout hoop kon blijven houden op een positieve afloop. In de 64ste minuut kwamen de bezoekers uit Stiphout verrassend op voorsprong  toen uit een van de spaarzame aanvallen Max Tersteeg uit een scrimmage de 0-1 kon laten noteren. MVC kreeg hierna nog diverse mogelijk heden om de stand een ander aanzien te geven maar Bart Siebers miste vanmiddag de scherpte om het karwei af te maken. Met nog een kwartier te gaan werd Stijn Rijkers de diepte ingestuurd en werd binnen het beruchte gebied onderuit gehaald maar opnieuw was het oordeel van de leidsman anders en liet doorspelenb_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MVC-StiphoutVooruit.jpg. Stiphout Vooruit was de lachende derde en ging met de volle buit aan de haal.

Laatst aangepast op maandag 21 maart 2016 08:20
 
MVC BEHAALD EEN MOEIZAME OVERWINNING PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 13 maart 2016 18:50

MVC maakte het zichzelf moeilijk door vele mogelijkheden te laten liggen om het Helmondse HVV definitief op de knieën te krijgen. Al heel vroeg in de wedstrijd mocht het MVC legioen juichen toen Gidi Manders op aangeven van Bart Siebers de score opende 0-1. Lang mochten de Mortelnaren niet genieten van de verkregen voorsprong want enkele minuten laten trok Samir Azarfane de stand weer gelijk 1-1. MVC met in de gelederen de 47 jarige Lowies Spoormakers op doel kreeg voldoende kansen om verder uit te lopen van zijn tegenstander maar miste de scherpte voorin om het karwei al in een vroeg stadium te klaren. Na ruim een half uur liet HVVèr Faiz Essakkati MVC schrikken toen hij een dot van kans liet liggen. MVC bleef de betere ploeg en zorgde er dan ook voor dat het met een voorsprong kon gaan rusten. Bart Siebers kopte de verdiende 1-2 binnen.  Het tweede bedrijf was identiek aan het eerste met vele kansen voor MVC  om de wedstrijd te beslissen maar faalde in de afwerking waardoor Helmond geloof bleef houden in een stunt. Uiteindelijk viel dan die bevrijdende derde treffer in de 88ste minuut door opnieuw Siebbers die aan alle illusies een einde maakte 1-3.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_HVVHelmond-MVC.jpg

Laatst aangepast op maandag 14 maart 2016 12:00
 
MVC WINT VAN RKKSV KELDONK PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 06 maart 2016 20:16

MVC is de 3de periode positief begonnen door thuis van Keldonk te winnen. Meteen vanaf de aftrap zette men druk op het vijandelijke doel wat `n drietal hoekschoppen opleverde. Uit die laatste corner genomen door Tommy Geene zorgde Bart Siebers al voor een vroeg voorsprong door het leer binnen te koppen 1-0. MVC bleef zijn tegenstander de baas wat dan ook het meeste balbezit opleverde voor de Mortelnaren. RKKSV zorgde pas na ruim een half uur voor het eerste gevaar bij het MVC doel wat niet meer dan een hoekschop opleverde. MVC had weinig moeite om die kleine voorsprong vast te houden tot het rustsignaal. Na de thee eenzelfde spelbeeld waarin opnieuw MVC de bovenliggende partij bleef. Nadat Stan van Hoof in de 55ste minuut de bal tegen de paal schot werd de terugspringende bal een prooi voor Gidi Manders die een puntgave voorzet afleverde naar Bart Siebers die voor de tweede maal deze middag binnen kon koppen  2-0. Het Keldonkse RKKSV kon hier niets tegenover stellen waardoor het een dik verdiende overwinning werd voor MVC.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_MVC-Keldonk.jpg

Laatst aangepast op maandag 07 maart 2016 14:29
 
YSSELSTEYN OVERKLAST MVC IN DE TWEEDE HELFT PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 28 februari 2016 19:15

Voor MVC stond er een inhaalduel op het programma uit naar het Limburgse Ysselsteyn waarin het Mortelse team twee totaal verschillende helften speelde. In het eerste bedrijf was MVC lange tijd de bovenliggende partij en kregen kleine kansjes om de score te openen. Het eerste echte gevaar van de thuisploeg kwam in de 12de minuut toen Frank Jespers na foutief ingrijpen achterin bij MVC alleen  voor Denny Meulendijks verscheen maar verzuimde deze kans te verzilveren. Na ruim een kwartier werd Bart Siebers terug gefloten toen hij uit buitenspel positie probeerde te scoren. In de 28ste minuut was het dan wel raak toen opnieuw Siebers wel het net wist te vinden op aangeven van Stijn Rijkers 0-1. MVC bleef de betere maar Ysselsteyn wist door goed verdedigend werk een grotere achterstand te voorkomen. Op slag van rust moest Meulendijks handelend optreden na een goed schot van Paul Jeurissen. Meteen na de rust kreeg MVC nog enkele kansen om de voorsprong te verhogen maar miste de scherpte in de afwerking. Geleidelijk aan nam de thuisploeg de overhand en gaf dit niet meer af. MVC werd bij tijd en wijle overlopen en moest node toezien dat Ysselsteyn terecht op gelijke hoogte kwam. In de 55ste minuut kon de gelijkmaker worden genoteerd toen Paul Jeurissen uit een scrimmage scoorde 1-1. Het verweer van MVC leek gebroken en kon de thuisploeg naar hartenlust de score opvoeren. Nadat de 2-1 werd gemaakt door Dennis Teunissen was het binnen diezelfde minuut  weer raak, weer was Jeurissen  doeltreffend 3-1. De Mortelnaren waren het spoor bijster waardoor Ysselsteyn via Gijs Dings en weer Teunissen de eindstand bepaalde op 5-1
b_300_225_16777215_0___images_stories_2015-2016_Ysselsteyn-MVC.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 01 maart 2016 16:20
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 44