Menu


Nieuws
Bruheze F7 - MVC F3 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Leiders F3   
zondag 02 november 2008 22:33
Bruheze F7  -  MVC F3       4  -  0
Vandaag moesten we op bezoek bij koploper Bruheze. Zij hadden tot nu toe nog alle wedstrijden gewonnen en nog niet één doelpunt tegen!
We hadden afgesproken om ons uiterste best te gaan doen en te zorgen dat ze vandaag hun eerste tegendoelpunt zouden incasseren.
De wedstrijd begon een beetje aftastend met iets meer balbezit voor Bruheze. Na zo’n tien minuten opende Bruheze dan toch de score. Een verre trap van achteruit werd opgepikt door hun eenzame spits, die zo ongeveer twintig meter van het MVC doel stond te wachten tot die eerste bal die goed zou vallen, en ja hoor, doelpunt. Dit was een tegenvaller voor MVC, maar vol goede moed trok men ten aanval. Achterin werden de twee spitsen van nu af aan gedekt door Joris en Court. Het veld werd hierdoor wel erg lang, maar de spitsen van Bruheze hebben die eerste helft geen bal meer aangeraakt. Door een onterecht toegekende strafschop scoorde Bruheze toch nog een keer, terwijl MVC eigenlijk constant aan het aanvallen was. Maar de doelpogingen van Roel en Simon hadden geen succes. Bruheze had dan ook wel twee hele grote verdedigers. Qua voetbal was MVC in deze periode de betere.
Lees meer...
 
1e Rikavond PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door hoofdbestuur   
zondag 26 oktober 2008 22:51

Vrijdag 7 november 20.30 uur

1e RIK-AVOND voor alle leden, sponsoren en supporters
 
OVERWINNING VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door FH   
zondag 26 oktober 2008 22:50

MVC-SSE 3-0
MVC heeft weinig moeite gehad om tot een overwinning te komen op het bezoekende SSE
Het spel golfde op en neer met een gevaarlijker MVC wat na 10 minuten een eerste scoringskans opleverde maar de lat bracht redding na een kopbal van Bart Siebers.  De Mortel bleef de bovenliggende partij maar moest toch nog wachten tot de 40ste minuut voor de score geopend werd. Bij een terugspeelbal van Johan Verhees ging de SSE goalie in de fout waarvan Arni van Zoggel kon profiteren en de 1-0 liet noteren.

Laatst aangepast op zondag 27 november 2011 21:25
Lees meer...
 
Bavos F4G – MVC F3 2-4 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Leiders F3   
zaterdag 25 oktober 2008 22:54
Zaterdag 25/10/08

Bavos F4G – MVC F3    2-4

Het was nog vroeg toen de F3 van MVC zaterdagochtend verzamelde voor de uitwedstrijd in Bakel. Meteen een zware wedstrijd: MVC, nummer 2 in de stand verdedigde één punt voorsprong op Bavos, de nummer 5 in de stand.
Na lekker lang intrappen op het natte veld begon de wedstrijd in de mist. Het was duidelijk dat het geen makkie werd, maar toch had Roel Penninx binnen vijf minuten de bal al tegen de netten geschoten: 0-1 voor De Mortel.
Er werd goed overgespeeld, maar het was lastig doorkomen bij de stugge Bakelse verdediging. Toch was het Joris Crooijmans die na een minuut of tien de 0-2 voor onze jongens liet aantekenen. En dat was maar goed ook, want niet lang daarna werd de snelle spits van Bavos gelanceerd, die vlot de 1-2 langs onze keeper Gijs van Dijk binnen schoot.
Dit was ook de ruststand.
Lees meer...
 
Vriendschappelijk: MVC F3 – Erp F4 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Leiders F3   
zaterdag 18 oktober 2008 19:23

Het was een mooie zaterdagmorgen in oktober, windstil en de zon kwam al wat door, dat we moesten gaan voetballen tegen de F4 van Erp. Onze jongens hadden er zin in, want om 9.00 uur exact stonden ze al in te trappen. Onze tegenstander kwam zo’n twee minuten voor het begin van de wedstrijd ( 9.30 uur) het veld op en moesten natuurlijk ook nog even warm draaien. Maar ze kregen daar weinig tijd voor, ja onze scheidsrechter was onverbiddelijk, we gingen beginnen! Het leek erop dat dit een zwaar gevecht zou gaan worden voor onze boys, daar de jongens uit Erp gemiddeld allemaal een kop groter waren. Maar na twee minuten voetbal stond er al 1-0 op het scorebord, doelpunt door Roel Penninx (zo toch hé).

Lees meer...
 
MVC Discoavond jeugd PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jeugdbestuur   
vrijdag 17 oktober 2008 18:36

Op zaterdag 1 november a.s. is er weer de discoavond voor de A1, C1 en MC1 + vrienden en vrienden. Ook oud-jeugdleden, jeugdleiders, jeugdtrainers en het overige jeugdkader is uitgenodigd.
Aanvang: 20:30u in de kantine van MVC.

Groetjes,
't Jeugdbestuur

 

 
De club van honderd van MVC zorgt weer voor een verrassing PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door FH   
woensdag 15 oktober 2008 19:30

Door Jos Huibers werd een winterjack overhandigd aan de pas benoemde voorzitter Martien Bankers.

De vele vrijwilligers zullen in de komende periode er warm bij lopen tijdens hun activiteiten met deze winterjack in de clubkleuren geel/zwart.

Club van 100 steekt technische staf van de senioren in het nieuw

Namens MVC danken wij de club van honderd voor deze schenking

 

 
Diverse leden gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door FH   
woensdag 15 oktober 2008 19:27

Tijdens de afgelopen jaarvergadering werden weer enkele leden in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig lidmaatschap

 

Jos Adriaans, Wim Wilms, Wibert Verbakel, Paul Siebers en Eric Centen.

Jammer was het dat alleen Jos en Wim aanwezig waren en dat Paul en Wilbert zich afgemeld hadden

Eric Centen kon niet aanwezig zijn vanwege zijn blessure, vanaf deze plaats wenst MVC hem beterschap

Wim Wilms, Jos Adriaans (beiden 25 jaar lid van MVC)

 
MVC kiest nieuwe voorzitter PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door FH   
woensdag 15 oktober 2008 19:18
Op de afgelopen jaarvergadering heeft MVC een nieuwe voorzitter gekozen
Doordat de huidige voorzitter Paul Verhagen zich niet meer herkiesbaar stelde in zijn functie als zodanig, stelde Matien Bankers zich kandidaat en werd met ruime meerderheid gekozen als voorzitter van MVC.
 Het overhandigen van de voorzittershamer
 
WEER VERSPEELT MVC ONNODIG DE PUNTEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door FH   
maandag 13 oktober 2008 07:43

MVC-Bevo 1-2
De geel/zwarten begonnen voortvarend aan de wedstrijd en waren de eerste 20 minuten Bevo de baas. Geheel volgens de verhouding namen zij dan ook een voorsprong door Bart Siebers die goed voorbereidend werk van Gijs van de Kam doeltreffend afrondde 1-0. Na deze voorsprong zakte het spelniveau van MVC en namen de bezoekers het initiatief. Binnen 4 minuten werd de voorsprong omgezet in een achterstand door slecht ingrijpen achterin bij de Mortel.

Laatst aangepast op zondag 27 november 2011 21:24
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 41 42 43 44 Volgende > Einde >>

Pagina 43 van 44