Menu


Nieuws
HAPPY NEW YEAR PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 02 januari 2017 20:41

Het bestuur van MVC wenst al haar leden, supporters, sponsoren en verder iedereen die de club een warm hart toe draagt, een nieuw jaar met veel gezondheid en dat het een sportief 2017 mag gaan worden.

Het bestuur nodigt u allen uit voor de Nieuwjaars receptie die gehouden zal worden op zondagmiddag 8 januari in de kantine vanaf 15.00 uur

Tijdens deze receptie zullen de jubilarissen gehuldigd worden,  ook zal bekent gemaakt worden wie de sportvrijwilliger van 2016  is.

 
MVC JEUGD MIX ZAALVOETBALTOOERNOOI PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Eric van Kessel   
zaterdag 31 december 2016 13:15

MVC JEUGD MIX ZAALVOETBAL

Op Donderdag 29 December jl. werd het jaarlijks terug kerende Mix zaalvoetbal voor alle jeugdleden georganiseerd in Sporthal de Burcht te Boekel.

De teamindeling werd op alfabetische volgorde van achternaam gemaakt, om zo gelijkwaardige teams op te stellen voor een mooi opgezet mix toernooitje. In de categorie mix werden de volgende leeftijden bij elkaar gezet, JO9-JO11, JO13 met aanvulling van JO9 en JO11 en als laatste JO15 – JO17.

De wedstrijdjes van 1x 20 minuten werden geleid door enkele vrijwilligers van de JO17 en Selectie spelers. Bovenal een leuk initiatief om zo een mooi voetbaljaar af te sluiten.

Hierbij willen wij van de activiteiten commissie iedereen bedanken voor het meedoen, mee helpen, ouders voor het vervoer en natuurlijk de gastvrijheid van Sporthal De Burcht om dit mede mogelijk te hebben gemaakt. Hierbij wensen wij ook iedereen een sportief en gezond 2017 toe!

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Zaalvoetbaltoernooi_2017.PNG

Laatst aangepast op maandag 02 januari 2017 08:44
 
BART SIEBERS EEN WARE PLAAG VOOR DE ASV `33 DEFENSIE PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 11 december 2016 20:31

Met vier doelpunten was Bart Siebers de gevierde man bij MVC, hij nam hierdoor de hele productie voor zijn rekening. In eerdere wedstrijden liep het niet zo gesmeerd bij de geel/zwarten en werden er te veel kansen onbenut gelaten. In deze laatste wedstrijd voor het winter reces was de ommekeer  en liep het wel bij de Mortelnaren waardoor MVC de volle buit binnen haalde. Na een aftastend begin was de eerste kans voor het Aarle Rixelse ASV door Thomas Fritsen die alleenstaand voor het MVC doel mocht uithalen maar met een snelle reactie hield Johnny Smits de nul. In de 9de minuut was het wel raak voor het thuisspelende MVC door Bart Siebers die op aangeven van Ronald Adriaans de bal in vrijstaande positie kon binnen koppen 1-0. Het bleef een boeiende partij waarin weinig goed voetbal te zien was maar wel strijd geleverd werd voor iedere bal. Gidi Manders verspeelde de bal in een aanvallende actie in de 25ste minuut wat er toe leidde dat ASV kon terug komen via Ronny Heijmans die beheerst binnen schoot 1-1. Het bleef spannend met de beste kans nog voor Ronald Adriaans in het eerste bedrijf op aangeven van Gidi Manders maar de bal miste snelheid om de ASV goalie te verrassen. Na de pauze een nog fanatieker MVC wat de druk opvoerde richting het ASV doel waarin doelman Marnic van Rosmalen met enkele goede reddingen zijn team nog overeind kon houden. Met nog een half uur op de klok kreeg MVC eindelijk loon naar werken door Siebers die zijn tweede van de middag kon binnen koppen 2-1. Even leek het er op dat het bezoekende ASV de spanning terug kon brengen via Teun van Asten maar opnieuw stond doelman Smits dit niet toe.  In de 68ste minuut viel de 3-1 toen Siebers weer in stelling werd gebracht en in tweede instantie alsnog van Rosmalen passeerde. De wedstrijd leek gelopen maar ASV dacht hier anders over en zette MVC vast op eigen helft en de druk opvoerde. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en werd gescoord door Pin Dubois 3-2. ASV wilde meer en gooide alles op de aanval waardoor er meer ruimte lag voor de MVC voorwaartsen. In een van die aanvallen werd Ronald Adriaans onderuit gehaald randje strafschop gebied. Bart Siebers faalde niet en bracht zijn productie deze middag op vier waardoor MVC  met een verdiende 4-2 overwinning de punten in eigen huis hield.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-ASV.JPG

Laatst aangepast op maandag 12 december 2016 08:54
 
KANSLOZE MISSIE VOOR MVC IN LIEROP PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 04 december 2016 18:49

MVC is tegen een zeperd opgelopen in de uitwedstrijd bij Lierop. Na een half uur keek men al tegen een 3-0 achterstand aan. Vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde de thuisploeg en liet merken dat er voor de Mortelnaren weinig eer te behalen zou zijn. Na een aftastend begin aan beide zijden was het Lierop die na een kwartier de score kon openen. Bij een snelle uitbraak waarin Michael Adriaans misgreep kon uit die voorzet Nick van der Sluis de 1-0 laten noteren. Enkele  minuten later was het weer raak toen na slecht wegwerken achterin bij MVC  de bal voor de voeten kwam bij Bart van Brussel en hij MVC doelman Jonny Smits het nakijken gaf 2-0. Even leek het erop dat de geel/zwarten terug zouden komen via een goed geplaatste kopbal van Gijs van de Kam uit een hoekschop maar Tim van Lieshout bracht redding en haalde de bal van de doellijn. Het zou voor de gasten uit de Mortel nog erger worden want in de 30ste minuut was het weer die zelfde van Brussel die vrij kon uithalen en stand naar 3-0 tilde. Bij MVC bleef het aan ploeteren en werd er te veel balverlies geleden op het middenveld waardoor men aanvallend tekort schoot. Na rust kwam er een fanatieker MVC uit de startblokken en zette wat meer druk op de helft van de tegenstander. Michael Adriaans had te veel tijd nodig om de stand een ander aanzien te geven waardoor nog altijd de hatelijke nul voor zijn team op het score bord bleef staan. Lierop daarin tegen wist wel raad met de kansen en scoorde uit een scrimmage de 4-0 door Hidde Maas. De wedstrijd leek gespeeld te zijn toen MVC alsnog de eretreffer scoorde door Bart Siebers op aangeven van Ronald Adriaans 4-1. De resterende tijd bleek te kort voor het team uit de Mortel om de stand een beter aanzien te geven. MVC zit nu in een fase waarin het punten zal gaan moeten halen wil men niet al in een vroeg stadium in de problemen komen.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Lierop-MVC.JPG

Laatst aangepast op maandag 05 december 2016 11:24
 
MAARTEN STEVENS AAN HET EINDE VAN HET SEIZOEN WEG BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
woensdag 30 november 2016 22:10

In onderling goed overleg met bestuur en selectie heeft hoofdtrainer Maarten Stevens aangegeven om een nieuwe uitdaging te willen aangaan. Afgelopen dinsdagavond heeft hij dit bekent gemaakt aan de groep. Het vorige seizoen heeft MVC lange tijd meegestreden om de prijzen in de 4de klasse. Op dit moment vertoeft het vaandelteam in de middenmoot van de 4de klasse G.

 
DRIE ONDERNEMERS UIT DE MORTEL STEKEN HET DERDE ELFTAL VAN MVC IN HET NIEUW PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
woensdag 30 november 2016 22:09

Bart van Venrooij  Bouwstudio; Lemmens Totaalbouw; en Rob Manders Bouw en Timmerwerk alle drie wekelijks als speler uitkomend voor MVC 3 hebben gezamenlijk de sponsoring op zich genomen. Met de nieuwe outfit werd het derde zeer verrast en vol trots konden zij afgelopen zondag de tenues tonen in de uitwedstrijd tegen Gemert 8 die met 4-2 gewonnen werd. MVC 3 liet in deze wedstrijd zien dat het niet alleen goed kan voetballen, maar de uitstraling kan geven waar MVC trots op kan zijn. Het bestuur en spelers van het derde elftal willen deze 3 sponsoren bedanken voor hun gulle gave en wenst hen veel succes toe in de toekomst.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC3_nieuwe_shirts.JPG

Laatst aangepast op maandag 05 december 2016 11:24
 
MVC GAAT ONDERUIT BIJ KOPLOPER UNITAS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 28 november 2016 20:15

MVC moest op bezoek bij koploper Unitas uit Eindhoven en wist dat het geen gemakkelijke middag zou gaan worden. Het altijd nog ongeslagen Unitas was zeker in het begin van de wedstrijd de betere en had  vanaf het eerste fluitsignaal de zaak onder controle. Het balbezit was voor de koploper en MVC kon daar weinig tegenover stellen. Al binnen het kwartier nam de thuisploeg een voorsprong na een goed opgezette aanval 1-0. MVC kwam maar moeilijk op gang want men had de handen vol om het aanvallende Unitas af te stoppen. Op slag van rust zou tegen de verhouding in MVC bijna op gelijke hoogte zijn gekomen door Bart Siebers die een schot afvuurde op het Unitas doel. In het tweede bedrijf was het opnieuw Unitas dat de bovenliggende partij was en waarin MVC maar moeizaam tot de opbouw van een aanval kon komen. Geleidelijk aan kwam MVC onder de druk uit en wilde met lange ballen voor gevaar zorgen bij het Unitas doel. In de 70ste minuut dacht men succes te hebben met deze spelwijze waarin Siebers doeltreffend kon af ronden, echter het doelpunt werd op advies van de grensrechter wegens buitenspel afgekeurd. In de slotfase besliste de thuisploeg met een tweede treffer de eindstand op 2-0 .

 
BRUHEZE BLIJFT MVC DE BAAS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 13 november 2016 21:32

Voor MVC stond er een leuke tegenstander op het affiche, namelijk Bruheze uit het Helmondse Brouwhuis. Trainer Maarten Stevens wilde maar al te graag de punten in eigen huis houden, immers zijn roods lag bij Bruheze. Het zou echter allemaal anders uitpakken voor de thuisploeg die zeker in het eerste bedrijf gelijkwaardig was aan zijn tegenstander. Vanaf het eerste fluitsignaal was het aftasten aan beide kanten en bleven doelrijpe kansen nog uit. Geleidelijk aan kwam er wat meer druk van MVC zijde maar een serie hoekschoppen leverde te weinig rendement op. Geheel tegen de verhouding in nam Bruheze in de 26ste minuut een voorsprong toen Teun Helsper slap uitverdedigen bij MVC afstrafte en in tweede instantie doelman Johnny Smits passeerde 0-1. Het bleef een spannend duel waarin de gasten meer en meer het initiatief namen en nog voor rust verder konden uitlopen. Leroy Hertogs kreeg op slag van rust de bal toegespeeld, passeerde een viertal MVC verdedigers en kon veel te gemakkelijk de score opvoeren 0-2. Wie dacht dat MVC in het tweede bedrijf de zaak wel eens even recht zou gaan trekken kwam bedrogen uit want Bruheze dicteerde en hield MVC op eigen helft. In de 59ste minuut kregen de gasten een vrije trap te nemen waarvan Myrell Richardson kon profiteren en de wedstrijd wist te beslissen in een 0-3 overwinning.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-Bruheze.JPG

Laatst aangepast op maandag 14 november 2016 08:54
 
MVC VINDT DE AANSLUITING PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 07 november 2016 19:38

MVC heeft door te winnen in de uitwedstrijd bij Olympia boys in Ommel wat meer lucht gekregen en aansluiting gekregen met de middenmoot. Makkelijk ging het anders niet want Olympia boys begon fanatiek aan deze partij waarin de eerste beste kans was voor de thuisploeg toen uit een vrije trap aanvoerder Frank van de Weijer de bal maar rakelings over het Mortelse doel kopte. Hierna kreeg MVC enkele goede kansen om de score te openen maar de voorwaartsen miste nog de scherpte om deze om te zetten in doelpunten. In de 18de minuut was echter wel raak toen Rik Verbakel  op het Olympia doel schoot en de doelman de bal niet klemvast kon pakken waarna Bart Siebers alert reageerde en het leer alsnog binnen tikte 0-1. Na een half uur voorkwam MVC goalie Johnny Smits met een reflex een tegendoelpunt toen hij gestrekt naar de hoek moest na een uithaal van Nick Megens. Gecontroleerd kon MVC de kleine voorsprong vast houden tot aan het rust signaal mede door goed verdedigend werk van Erik van de Nieuwenhof. Na de pauze probeerde  Olympia met nog meer agressie verandering te brengen in de stand maar steeds was het doelman Smits die niet wilde  capituleren en de nul wilde vasthouden. Ook toen voor de thuisploeg de gebroeders van de Weijer enkele malen oog in oog kwamen met Johnny Smits, wist hij steeds de bal te ontfutselen. Aan de andere kant wist MVC zijn kansen wel te benutten en kon opnieuw Siebers de bevrijdende 0-2 scoren. De thuisploeg was uitgeblust waardoor Kevin Verheijen gemakkelijk de eindstand kon bepalen op 0-3 waardoor de MVCèrs verdient met de volle buit huiswaarts konden keren.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Olympia_Boys-MVC.JPG

Laatst aangepast op woensdag 09 november 2016 08:16
 
MVC EN WOENSELSE BOYS DELEN DE PUNTEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 30 oktober 2016 20:47

Met doelman Johnny Smits onder de lat moest MVC het opnemen tegen het Eindhovense Woenselse boys. Danny Meulendijks moest afhaken vanwege een opgelopen blessure op de training en zal enkele weken nodig hebben om te herstellen. Zijn vervanger liet een goede indruk achter en mede daardoor kon MVC  de punten deling veilig stellen. Al in de 10de minuut liep de Mortel tegen een achterstand op na klungelig verdedigen achterin waarvan Hakkim  Arrabbany dankbaar profiteerde en de 0-1 kon laten noteren. Na deze achterstand kreeg MVC het even moeilijk maar men bleef na een serie hoekschoppen verdedigend goed overeind. Bart Siebers kreeg nog binnen het kwartier een bal op maat aangeboden door Kevin Verheijen maar met een reflex werkte de Woensel doelman de bal van de lijn. Geleidelijk aan namen de geel/zwarten het initiatief over en voerde de druk op wat resulteerde in een goede kans voor Gidi Manders die de bal veel te slap inschoot. Op slag van rust kreeg  Woensel een vrije trap te nemen vanaf de 16 meter lijn, doelman Smits reageerde alert en voorkwam daardoor erger . Ook in het begin van de tweede helft was het opnieuw Johnny Smits die met knappe reddingen zijn doel verder schoon hield. MVC bleef zoeken naar een opening om langszij te komen en had de pech dat een vrije schop van Siebers tegen de doelpaal belande. Woenselse Boys trok zich steeds meer terug op eigen helft en probeerde met lange ballen een tweede doelpunt te forceren. Toch kwam MVC  nog verdient op gelijke hoogte in de 72ste minuut toen Rik Verbakel de bal kon aannemen en uit de draai direct raak schoot 1-1. In het laatste kwartier waren er te weinig kansen voor beide teams om nog wat verandering te brengen in de stand en konden zij dan ook tevreden zijn met deze puntendeling.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-WoenselseBoys.JPG

Laatst aangepast op woensdag 02 november 2016 07:13
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 44