Menu


Nieuws
OVERWINNING VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 09 april 2017 19:43

In een slechte wedstrijd heeft MVC de punten in eigen huis kunnen houden tegen hekkensluiter SPV uit Vlierden. De geel/zwarten trokken bij het eerste fluitsignaal meteen massaal te aanval en was het Bart Siebers die al in de eerste minuut de score had kunnen openen maar kwam een teenlengte te kort om het leer binnen te werken. Na een kwartier kwamen de gasten uit Vlierden wat onder de druk uit maar leverde te weinig rendement op om het MVC echt moeilijk te maken. Naarmate de wedstrijd vorderde zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau waarin er slecht gespeeld werd door beide teams. Kansen werden er nauwelijks gecreëerd, passes kwamen niet aan of er werd te slordig mee omgesprongen. Op slag van rust lukte het MVC bijna om een voorsprong te nemen toen uit het niets Gijs van de Kam mocht uithalen maar zijn inzet van de doellijn werd afgehaald door Kamiel Manders. Na de pauze sleepte de wedstrijd zich voort en nam geleidelijk aan MVC het initiatief. Het wachten was op een doelpunt voor de thuisploeg wat het team van Maarten Stevens wat meer rust zou brengen. Tot de 54ste minuut moest men wachten voordat Bart Siebers voor de lang gekoesterde 1-0 kon zorgen na goed voorbereidend werk van kevin Verheijen. Vanaf dat moment gooide MVC alle schroom van zich af en was het zijn tegenstander weer de baas. Met nog 10 minuten op de klok maakte opnieuw Siebers aan alle illusies een einde door uit een voorzet van Michael Adriaans de overwinning veilig te stellen door de eindstand te bepalen op 2-0.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-SPV.JPG

Laatst aangepast op donderdag 13 april 2017 07:53
 
MVC MOET GENOEGEN NEMEN MET EEN GELIJKSPEL PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 03 april 2017 18:46

MVC had een moeilijke uit wedstrijd op het programma staan naar het Eindhovense Woensel. Beide teams hebben de punten hard nodig om voor klasse behoud te gaan. Een zes punten duel dat ook te zien was in het spel dat niet hoogstaand was maar waarin wel strijd geleverd werd. Opnieuw bleek Bart Siebers het goudhaantje te zijn voor zijn teamgenoten. Het begon aftastend waarin er in het eerste half uur nauwelijks kansen werden gecreëerd. Hierna diende zich het eerste serieuze schot van de thuisploeg aan waarin de doelpaal redding bracht om de boys van een voorsprong af te houden. Het bleek uitstel te zijn van executie want amper enkele minuten later was het wel raak toen Tommy Knigge enkele MVC verdedigers uitspeelde en de bal feilloos langs de kansloze   Denny Meulendijks plaatste 1-0. Het enige gevaar in het eerste bedrijf van MVC kwam van Gijs van de Kam maar zijn schot miste kracht en was dan ook een gemakkelijke prooi voor de Woensel doelman. In de rust paste trainer Maarten Stevens een dubbele wissel toe wat MVC wat meer stoot kracht gaf richting het vijandelijke doel. Zeker in de laatste 20 minuten voerde MVC de druk op en ging men achter een op een spelen, maar moest men alert blijven door het counterende Woenselse boys. Nadat Meulendijks met een mooie safe een grotere achterstand voorkwam was het slotakkoord voor de Mortel. In de 78ste minuut verzuimde de overigens goed fluitende scheidsrechter een overtreding op Bart Siebers in het beruchte gebied te bestraffen met een strafschop. Toch zou MVC nog op gelijke hoogte komen met zijn tegenstander. Uit een toegekende vrije trap schoot Siebers van 20 meter het leer snoeihard binnen en zorgde zo alsnog voor de verdiende gelijkmaker 1-1.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_WoenselseBoys-MVC.JPG

Laatst aangepast op woensdag 05 april 2017 11:05
 
TOERNOOICOMMISSIE CRAZY SOCCER DAY IS OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
woensdag 29 maart 2017 19:27

Na een succesvol toernooi vorig jaar krijgt de Crazy Soccer Day een vervolg op 1e Pinksterdag 4 juni.

Met de inschrijving van 21 teams is het al helemaal volgeboekt.

Natuurlijk kan zo'n dag niet slagen zonder vrijwilligers.

Wij zijn daarom op zoek naar mensen die willen helpen als scheidsrechter, in de catering, het opbouwen op zaterdag en afbreken op zondag.

Heb je interesse neem dan contact op door een  mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of spreek een van de toernooicommissieleden aan.

Toernooicommissie Crazy Soccer Day

Eric van Kessel, Bram Vogels, Ronald Donkers, Nick Donkers en Joke Verbeek

Laatst aangepast op woensdag 05 april 2017 11:05
 
MVC Tenue PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
woensdag 29 maart 2017 19:26

Beste ouders/verzorgers

Bij MVC tijdens jeugdwedstrijden bestaat het tenue uit een geel shirt (via de club) en een geheel zwarte voetbalbroek en zwart met gele voetbalsokken met MVC-logo ( verkrijgbaar bij Sportpoint te Gemert).  Omdat wij als vereniging een eenheid willen vormen met de teams  is het zeer wenselijk dat ook uw kind hier aan meewerkt.
De afgelopen tijd komt het steeds vaker voor dat er een diversiteit aan broeken en sokken wordt gedragen.
Zou u als ouder/verzorger hier aandacht aan willen besteden?

JC MVC

 
VERLIES VOOR MVC IN EEN AANTREKKELIJKE WEDSTRIJD PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 26 maart 2017 17:46

MVC heeft goed partij gegeven tegen een sterker spelend Mulo uit Helmond. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de bezoekers in een hoog tempo op jacht naar de openingstreffer die door goed verdedigend werk van MVC lage tijd kon uitblijven. MVC probeerde wat terug te doen via lange ballen naar voren en dan via de counter gevaar te stichten maar miste te veel stootkracht om daadwerkelijk door te drukken. Na ruim een half uur moest uiteindelijk MVC alsnog capituleren door een snel uitgevoerde actie van Mulo die Jos Roozendaal  in staat stelde om de bal wat fortuinlijk binnen te koppen 0-1. Het bleef een leuke pot voetbal waarin de Mortelnaren goed tegen partij gaven maar het betere spel moesten overlaten aan de tegenstander. Ook in het tweede bedrijf werd er in een hoog tempo gespeeld en bleef het spannend. Zeker toen Bart Siebers vanuit een vrije trap Mulo doelman Jaap Janssen op de proef stelde die gestrekt naar de hoek de gelijkmaker voorkwam. Mulo bleef de gevaarlijkste ploeg en namen dan ook verdient verder afstand van de tegenstander door Wesley Smits die met een afstandsschot de 0-2 tegen de touwen joeg. Het slotakkoord was opnieuw voor de gasten die in de allerlaatste minuut de eindstand bepaalde op 0-3 door Pim Heeren.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-MULO.JPG

Laatst aangepast op maandag 27 maart 2017 07:31
 
LOWIES SPOORMAKERS INTERIM VOORZITTER BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
woensdag 15 maart 2017 22:05

Doordat Martien Bankers het wethouderschap heeft aanvaard bij de gemeente Gemert-Bakel heeft hij met onmiddellijke ingang zijn bestuurstaken bij MVC stopgezet. Tijdens de  bestuursvergadering van maandag die Martien voor de laatste keer voorzat kon men al vrij snel invulling geven voor deze vacature. Lowies Spoormakers komend vanaf het Helmondse Mulo, al jaren lid van MVC waarin hij een lange periode als doelman fungeerde in het vaandelteam is geen onbekende in het Mortelse. Dhr Spoormakers zal als interim voorzitter het seizoen bij MVC afmaken tot aan de jaarvergadering.

Het bestuur van MVC wenst Martien Bankers veel succes toe met zijn wethouderschap.

Laatst aangepast op woensdag 15 maart 2017 22:10
 
MVC DOET GOEDE ZAKEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 12 maart 2017 22:17

Door thuis te winnen van Olympia boys heeft MVC wat meer lucht gekregen om voor klasse behoud te gaan. Met twee doelpunten zorgde  Bart Siebers voor de overwinning. Al in de 5de minuut was Siebers trefzeker op aangeven van Alvin van Mierlo 1-0. Na de snelle openingstreffer kwamen de gasten beter in het spel en drongen steeds meer aan richting het MVC doel. Achterin bij de Mortel had men weinig moeite om de aanvallen van de tegenstander af te stoppen. Het enige gevaar van de boys kwam pas na bijna een half uur toen uit een vrije trap Rick Gooren op doel kopte maar Denny Meulendijks met een reflex erger voorkwam. MVC bleef goed doorgaan en op zoek naar een tweede doelpunt wat voor een bevrijdend gevoel zou kunnen zorgen. Dit bleef echter lange tijd uit waardoor de gasten hoop bleven houden op een beter resultaat. De tweede helft was identiek aan de eerste waarin opnieuw Siebers bepalend was voor de thuisploeg. Ook nu weer bleef Olympia boys in de wedstrijd omdat de marge lange tijd minimaal bleef en zij bleven zoeken naar een opening in de MVC defensie maar ook nu weer gaf men achterin geen krimp. Met nog een kwartier te gaan werd er bij Olympia boys slecht uitverdedigd en dit meteen werd afgestraft door de MVC spits die de bevrijdende 2-0 kon laten noteren. In het restende gedeelte  kon MVC de wedstrijd controlerend uit spelen en zo de verdiende overwinning veilig stellen.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-OlympiaBoys.JPG

Laatst aangepast op maandag 13 maart 2017 17:07
 
TELEURSTELLEND MVC VERLIEST BIJ RODE LANTAARN DRAGER PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 19 februari 2017 18:53

Op het kunstgras bij het Eindhovens Pusphaira heeft MVC een verdiende nederlaag geleden. Alle verwachtingen waren in het voordeel van het Mortelse om in deze wedstrijd de broodnodige punten te pakken om niet al nu in de problemen te komen. Het begin was ook voor de geel/zwarten die al binnen 5 minuten op voorsprong kwamen toen Alvin van Mierlo een vrije trap kon verlengen en hiermee de Pusphaira doelman op het verkeerde been zette 0-1. MVC dacht een gemakkelijke middag te hebben maar kwam bedrogen uit. Het spel van de thuisploeg werd steeds beter en de druk naar het MVC doel werd steeds groter. Na een kwartier ging Kevin Verheijen in de fout en dit werd meteen afgestraft door Peter Crooijmans die dit buitenkansje meteen wist te verzilveren 1-1. Het spel van de Mortel werd er niet beter op en werd door snelle uitvallen van zijn tegenstander vast gezet op eigen helft. Een misverstand tussen Denny Meulendijks en Gijs van de Kam in de 20ste minuut achterin zorgde ervoor dat Pusphaira op voorsprong kwam door Pawel Drabik  die ongehinderd de 2-1 kon laten noteren. Het spel aan MVC zijde werd er niet beter op, te veel ballen kwamen niet of nauwelijks aan waardoor de tegenstander meer in balbezit was en dit opnieuw konden omzetten in een doelpunt. Net buiten het strafschop gebied mocht Crooijmans vrij uithalen en bepaalde de ruststand op 3-1. Wie dacht dat MVC in het tweede gedeelte de zaakjes wel even op orde zou gaan stellen kwam bedrogen uit. Opnieuw was het de thuisploeg die uit een vrije trap nog verder uitliep naar 4-1 door Pawel Drabik. Even leek het er op dat MVC wat terug wilde doen toen Bart Siebers in de 67ste minuut de spanning leek terug te brengen toen hij uit een voorzet het leer binnen kopte 4-2. Enkele minuten later ging Gidi Manders alleen op het vijandige doel af maar faalde oog in oog met de Pusphaira doelman. Het slotakkoord was aan de studenten die nog tweemaal het net vonden en de eindstand bepaalde op 6-2.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Pusphaira_-_MVC.JPG

Laatst aangepast op zondag 19 februari 2017 23:12
 
JEUGDCARNAVALSBAL PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Eric van Kessel   
woensdag 08 februari 2017 22:29

Beste jeugdleden,

Op zaterdag 11 februari vieren we carnaval in de kantine van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Kom in je mooiste carnavalspak en wie weet win je dan ook nog een leuk prijsje.

Wij hebben er zin in!

Jij komt toch ook?

 

Groetjes van de jeugdactiviteitencommissie Annegien, Gerard, Irma, Joke en Ronald

 
MVC MOET ZIJN MEERDERE ERKENNEN IN DBS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 05 februari 2017 18:32

MVC heeft geen potten kunnen breken tegen een beter spelend DBS uit Meerhoven. Vanaf de aftrap dicteerde de bezoekers de wedstrijd en werd met regelmaat de MVC doelman Denny Meulendijks op de proef gesteld. Zeker in het eerste bedrijf hield hij zijn team overeind met enkele fraaie reddingen. Zowel in de 25ste als in de 35ste minuut voorkwam Meulendijks met een reflex een voorsprong van de tegenstander. Op slag van rust moest zelfs de doelpaal redding brengen voor MVC na een kopbal van de DBS spits. In het tweede bedrijf kwam MVC iets meer onder de druk uit maar bleven de beste kansen voor de gasten die pas in de 65ste minuut het net konden vinden. Gijs Broeren zorgde met een goede actie dat de verdiende 0-1 op het score bord kon worden genoteerd. Met nog een kwartier op de klok gooide MVC alle schroom van zich af en trok massaal ten aanval. MVC had de pech dat de kopbal van Gijs van de Kam uit een hoefschop op de doellat belande. Ook Kevin Verheijen kreeg een mogelijkheid om de gelijkmaker te scoren, maar in plaats van zelf af te drukken wilde hij het overlaten aan zijn medespeler Stan van Hoof, die de bal via de tegenstander tot hoekschop zag worden verwerkt. MVC was nu de betere maar kon de trekker maar niet overhalen en moest met lede ogen toezien dat in de slotfase DBS de wedstrijd definitief in het slot gooide door Toon Sweegers die dankbaar gebruik maakte van de geboden ruimte achterin bij MVC.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-DBS.JPG

Laatst aangepast op maandag 06 februari 2017 09:08
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 44