Menu


Nieuws
NIEUWE SHIRTSPONSORS VOOR MVC VROUWEN 2 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
woensdag 31 mei 2017 19:45

Bouwbedrijf C Peeters V.O.F. de heer Peeters uit de Mortel en Mevrouw Anouk van Lieshout namens Kop Of Munt uit Gemert, hebben beiden het 2de dames team voorzien van nieuwe tenues

MVC bedankt beide bedrijven voor hun sponsoring

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC_VR2_nieuwe_shirts.jpg

Laatst aangepast op donderdag 01 juni 2017 07:31
 
AFSCHEIDSWEDSTRIJD MARIEKE VAN DE VEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
zondag 28 mei 2017 07:51

Op donderdag 1 juni om 19:00 uur zullen de vrouwen van MVC een onderlinge wedstrijd spelen, met Marieke van de Ven in de hoofdrol. Nooit eerder in de historie van MVC was er een vrouw die 25 seizoenen actief op het voetbalveld stond, en dit willen de dames niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus kom allemaal naar Sportpark De Smagt als je Marieke nog 1 keer wil zien schitteren.

Laatst aangepast op zaterdag 03 juni 2017 11:04
 
Foto's Jeugdkamp 2017 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
woensdag 24 mei 2017 09:34

De foto's van het jeugdkamp 2017 staan inmiddels op deze website.

Klik in het menu op Fotoboek --> Seizoen 2016-2017 --> Jeugdkamp 2017

 
MVC DAMES LOPEN PROMOTIE MIS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 21 mei 2017 22:16

Het eerste dames team van MVC moest een dubbel afwerken tegen het Limburgse Leveroy om verder te mogen spelen voor promotie naar de 2de klasse. Nadat er vorige week was verloren met 5-2 op bezoek bij Leveroy moesten de dames vol aan de bak om de opgelopen nederlaag weg te poetsen. Onder supervisor van Roel van de Berg die als trainer de lijnen uitzet begon MVC slap aan de wedstrijd onder het toeziend oog van scheidsrechter Marie Peters uit Boekel. Al binnen 5 minuten keek de thuisploeg tegen een 0-2 achterstand doordat er achterin niet kordaat werd ingegrepen en er ruimte lag om te scoren. Hierna kwamen de dames onder de druk uit en kwamen er mogelijkheden voor de Mortel om wat terug te doen. Het meeste gevaar van MVC kwam van Ilse van Gerwen die regelmatig haar tegenstander op snelheid de baas bleef en zo ook de 1-2 kon laten noteren na het uitspelen van de Leveroy keepster. Enkele minuten later kwam MVC helemaal terug in de wedstrijd door de gelijkmaker te scoren. Opnieuw was het van Gerwen die nu de diepte werd ingestuurd en met een sublieme uithaal de doelvrouw van de gasten het nakijken gaf 2-2. Het initiatief lag nu bij de MVC dames maar miste de scherpte om nog voor de rust een voorsprong te nemen. Na de thee bleef het lange tijd een gelijkwaardig duel waarin ook nu weer MVC verzuimde de trekker over te halen. Kansen voor Manon Paijmans en Peggy Manders werden niet verzilvert waardoor de tegenstander kon blijven geloven in een goede afloop. Naarmate de wedstrijd vorderde greep de tegenstander weer het initiatief en kwamen de dames van Leveroy zij het wat geflatteerd op een 2-4 overwinning, wat betekende dat zei verdergaan voor een promotie plaats, en MVC zich kan gaan opmaken voor een nieuw seizoen.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC_VR1-Leveroy_VR1.JPG

Laatst aangepast op maandag 22 mei 2017 07:34
 
MVC SPEELT NOG MINIMAAL 1 JAAR IN DE 4e KLASSE PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
woensdag 17 mei 2017 17:24

Voor de laatste competitie wedstrijd van het seizoen waren we te gast in Aarle-rixtel waar MVC van het plaatselijke ASV ’33 moest winnen om er zeker van te zijn om niet in de nacompetitie om klasse behoud te belanden, bij elk ander resultaat zou men afhankelijk zijn van de uitslagen elders. Van begin af aan was duidelijk dat ASV ’33 de gasten uit De Mortel niets cadeau wilde doen, ze hadden het meeste balbezit en het beste van het spel daar tegenover stond dat MVC de beste kansen kreeg. En als ASV ’33 in het vijandige strafschopgebied kwam was daar nog altijd de weer uitstekende keeper Denny Meulendijks die er in zijn laatste wedstrijd voor MVC extra op gebrand was de hem zo gewenste nul te houden. De tweede helft een meer gelijk opgaande wedstrijd, met een ASV ’33 die het eigenlijk wel goed vonden zo voor hen stond er immer niets meer op het spel, en een MVC dat op de hoogte was van de tussenstanden op de andere velden en wist dat ze niet perse hoefde te winnen. Toch ontstond er een open wedstrijd met kansen over en weer, Bart Siebers was duidelijk op jacht naar de Coen Dillen trofee van de 4e klasse hierin stond hij op de eerste plaats met 20 doelpunten maar de achtervolgers stonden met 19 en 18 doelpunten op het vinkentouw, helaas kwam Bart niet tot scoren maar gelukkig zijn achtervolgers ook niet of niet voldoende om hem van de eerste plaats te verdringen, maar dat werd in een later stadium pas bekent. Dat het nog altijd 0-0 was leek een wonder maar Meulendijks gaf geen krimp, of toch 1x werd hij gepasseerd,  maar Gijs van de Kam die ook zijn laatste wedstrijd voor MVC 1 speelde haalde met een uiterste krachtsinspanning de bal nog ruim voor de doellijn weg. Aan de ander kant was Siebers dicht bij maar zijn vrijetrap ging rakelings over het doel. Tot het einde bleef het spanend  maar in de 88e minuut was het aanvoerder Teun van de Kam die bijna heel het seizoen geblesseerd toe had moeten kijken die aan alle onzekerheid  een einde bracht en de 0-1 tegen de touwen joeg. In de  5 minuten extra tijd die de scheidsrechter door liet spelen vonden beide teams het wel welletjes. Na afloop werden de stoppende of vetrekkende spelers  Denny Meulendijks, Frank Bankers, Gijs van de Kam, Michael Adriaans en trainer Maarten Stevens bedankt voor hun bewezen diensten de afgelopen jaren.

 
MVC JO 11-3 KAMPIOEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door JvM   
woensdag 17 mei 2017 15:48

MVC JO11-3 is na een mooie competitie op de laatste dag na een 8-1 overwinning tegen Boskant ongeslagen kampioen geworden. Gemert zat MVC tot de laatste dag op de hielen , de overwinning van MVC op Gemert eerder in de competitie, blijkt uiteindelijk het verschil te maken. Dus al met al hebben onze jongens een topprestatie neergezet om trots op te zijn. In hun debuutseizoen in de JO11 klasse wonnen ze al hun wedstrijden. En dat met mooi voetbal waarin heel goed werd overgespeeld. Super goed gedaan, dit smaakt naar meer voor in het nieuwe seizoen.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-JO11_Kampioen_Voorjaar_2016-2017.jpg

Laatst aangepast op woensdag 17 mei 2017 15:57
 
VROUWEN 1 SPEELT NACOMPETITIE VOOR PROMOTIE NAAR 2E KLASSE PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
dinsdag 09 mei 2017 19:09

Na 3 seizoenen bivakkeren in de onderste regionen van de 3e klasse hebben onze dames dit seizoen de bovenzijde eens verkend. En met succes !! Na een zeer constant seizoen zijn we zelfs op een prachtige 2e plaats geëindigd. Diverse ploegen die de vorige seizoenen net te sterk voor ons waren hebben we dit seizoen eindelijk ook een keer op een nederlaag kunnen trakteren.

Kroon op deze 2e plaats is dan ook het spelen van nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Dit is misschien een beetje hoog gegrepen voor ons, maar je weet maar nooit. Feijenoord zou immers het afgelopen weekend ook kampioen worden. Je ziet maar: Het balletje kan soms raar rollen.

In een tweeluik met Leveroy, net voorbij de Grote Peel achter Meijel, zullen de dames er alles aan gaan doen om er weer 2 bonuswedstijden uit te halen. Immers de winnaar over het onderlinge uit en thuisduel spelen nog eenzelfde ronde tegen een andere winnaar uit de promotie competitie. Winnaar van die tweestrijd mag zich dan volgend seizoen presenteren in de 2e klasse.

Maar allereerst dus de uitwedstrijd naar Leveroy a.s. zondag 14 Mei aanvang 10.30. De terugwedstrijd zal dan 21 Mei zijn op ons eigen Sportpark de Smagt.

Iedereen is dus bij deze uitgenodigd om ons te komen supporten !! Zorg dat je erbij bent en hopelijk kunnen we met zijn allen inclusief onze eigen Dames 1 genieten van een leuke sportieve ervaring.

Want als het plezier het hoogst is…. Komen de resultaten vanzelf !!

De technische staf

 
BROODNODIGE PUNTEN VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 07 mei 2017 20:13

MVC heeft in zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen een verdiende overwinning behaald tegen het bezoekende Lierop. Vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde de Mortel en Legde Lierop zijn wil op waardoor het spel zich het meest afspeelde op de helft van de gasten. De eerste kans was er voor Nick Donkers die zijn basis plaats verworven had ten koste van Stan van Hoof maar nam de bal niet goed aan. Ook Kevin Verheijen had de score kunnen openen maar schoot van dichtbij hoog over. Na ruim een half uur kon MVC dan eindelijk het betere van het spel omzetten in doelpunten. Bart Siebers werd na een diepte pass alleen op het Lierop doel afgestuurd en bekroonde zijn solo met de openingstreffer 1-0. Enkele minuten later was het weer raak toen uit een hoekschop Rik Verbakel het net wist te vinden 2-0. Aanval na aanval werd er opgezet richting het Lierop doel want MVC rook dat er meer te behalen was deze middag maar de Lierop doelman wilde hieraan niet meewerken, met enkele goede reddingen voorkwam hij een grotere achterstand. Na de thee bleef MVC zijn tegenstander de baas en was het wachten op nog meer doelpunten. In de 60ste minuut was het toch weer Siebers die het net wist te vinden toen hij vanaf de 16 meterlijn snoeihard uithaalde en de Lierop goalie het nakijken gaf 3-0. Enkele minuten later was het weer Bart Siebers die alert reageerde op een voorzet van Gijs van de Kam en zijn derde van de middag kon binnen koppen 4-0. Youp Spoormakers mocht zijn eerste speelminuten als doelman van het eerste in competitie verband maken ten koste van Denny Meulendijks en liet hierin een goede indruk achter. Een verdiende overwinning voor MVC  wat een goede stap is richting handhaving in deze klasse.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-Lierop.jpg

Laatst aangepast op maandag 08 mei 2017 07:56
 
VERDIENDE OVERWINNING VOOR UNITAS `59 BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 30 april 2017 18:52

MVC heeft in zijn thuiswedstrijd weinig in te brengen gehad tegen kampioen Unitas uit Eindhoven. Vanaf het beginsignaal dicteerde de gasten en kwamen al in een vroege stadium op voorsprong  toen in de 3de minuut een toegekende vrije trap feilloos werd benut door Patrick Rosier 0-1. Unitas bleef de betere ploeg maar lieten na om de diverse kansen te verzilveren. MVC probeerde het met lange ballen maar ook achterin bij de Eindhovenaren bleef men de zaken goed controleren. Na een half uur kreeg MVC zijn eerste kansje via Rik Verbakel maar stuitte op de Unitas doelman. Op slag van rust voorkwam Nick Donkers een grotere achterstand door een inzet van de tegenstander van de doellijn te halen. Na de pauze bleven de Mortelnaren loeren op de counter maar het ontbrak aan scherpte. Doordat Unitas te slordig met de kansen bleef omgaan kon MVC hoop blijven houden op een beter resultaat. In de 60ste minuut voorkwam Denny Meulendijks met een uiterste inspanning een tweede doelpunt voor de gasten. Met nog ruim een kwartier op de klok toen MVC op jacht ging naar de gelijkmaker viel het doelpunt aan de andere kant. Opnieuw Patrick Rosier was ter plekke om slordig balverlies bij MVC af te straffen en de eindstand bepaalde op 0-2.  Door deze nederlaag  zal MVC  nog alle zeilen moeten bijzetten om voor klasse behoud te gaan.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_MVC-Unitas59.JPG

Laatst aangepast op zondag 30 april 2017 20:35
 
GERARD LEMMENS BENOEMD TOT LID IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
woensdag 26 april 2017 10:10

Gerard Lemmens heeft op woensdag 26 april een lintje gekregen. Deze MVC-er in hart en nieren werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerard is maar liefst 42 jaar vrijwilliger binnen MVC.
In die 42 jaar heeft hij tal van functies bekleed en nog steeds mag MVC zich prijzen met de wekelijkse inzet van Gerard.
Een kleine greep:
1975 – heden: vrijwilliger binnen MVC,
1975 – heden: jeugdleider en jeugdtrainer,
1984 – 2014: hoofdjeugdleider en lid jeugdbestuur
?: loterij t.b.v. MVC Jeugd
?: elftalleider senioren

 

Behalve binnen MVC is Gerard ook nog actief binnen andere verenigingen:
1990 – heden: vrijwilliger St. Jorisgilde
1991 – heden: vrijwilliger carnavalsvereniging De Krulstarte

 

Het bestuur van MVC feliciteert Gerard Lemmens met deze welverdiende benoeming.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Gerard_Lemmens_lintje_2017.jpgb_300_225_16777215_0___images_stories_2016-2017_Gerard_Lemmens_lintje_2017_2.jpg

Laatst aangepast op woensdag 26 april 2017 10:49
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 44