Menu


Nieuws
PAK SLAAG VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 15 oktober 2017 17:44

Op bezoek bij het Eindhovense Wodan heeft MVC een totale off Day gehad. Geen moment kwamen de geel/zwarten in hun spel en moesten het initiatief laten aan de thuisploeg. Er lag vanmiddag een bepaalde matheid over de ploeg van trainer Stefan van Laanen waar men maar niet onderuit wilde komen. Zeker in het begin kon de MVC goalie Johnny Smits de schade nog beperkt houden maar uiteindelijk werd ook bij hem de druk te groot. Nadat er in eerste instantie een doelpunt vanwege buitenspel voor de thuisploeg werd afgekeurd kwam dan na ruim een half uur de openingstreffer voor Wodan. Aanvoerder Mark Coolen kon de 1-0 op het score bord laten noteren. MVC was het spoor totaal bijster en moest met lede ogen toezien dat diezelfde Coolen opnieuw doeltreffend was op slag van rust 2-0. Wie dacht dat MVC na de rust uit een ander vaatje zou gaan tappen kwam bedrogen uit, ook de dubbele wissel aan MVC zijde kon hier weinig verandering in brengen want weer werd er te weinig verzet gegeven aan de tegenstander en was het balbezit in de ploeg maar steeds van korte duur. Er kwamen legio mogelijkheden voor Wodan om de score op te voeren. Eerst kreeg de ingevallen Rob van Gerwen namens MVC een niet te missen kans aangeboden door Bart Siebers maar faalde in de afwerking. In de 65ste minuut was het weer Wodan wat het net wist te vinden door Sam Zoetmulder die slecht uitverdedigen bij de Mortel meteen afstrafte 3-0. Uiteindelijk bepaalde Wodan met nog twee doelpunten de eindstand op 5-0 door Oussama Ait Lahcen en Jari Lodewijks. MVC zal in zijn verdere programma uit een ander vaatje moeten gaan tappen wil men al niet in een vroeg stadium in de problemen komen.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_Wodan-MVC.JPG

Laatst aangepast op dinsdag 17 oktober 2017 07:48
 
NIEUWE WEBSITE PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
dinsdag 10 oktober 2017 18:36

Het kan zijn dat informatie op deze site niet meer compleet of actueel is, daarvoor onze excuses. We zijn bezig met iets totaal nieuws en stoppen daar liever nu onze tijd en energie in. Dus nog even geduld graag.
Voor diegene die niet kunnen wachten en al graag een eerste indruk willen krijgen van de nieuwe site, verwijzen we naar deze tijdelijke url:

https://mvc.voetbalassist.nl


Het programma (behalve eventuele vriendschappelijke wedstrijden), uitslagen en standen zijn al op deze site te vinden...

Laatst aangepast op dinsdag 17 oktober 2017 07:46
 
MVC OP ZOEK NAAR NIEUWE HOOFDSPONSOR PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
dinsdag 10 oktober 2017 18:26

Na 5 jaar trotse hoofdsponsor te zijn geweest, stopt Rutom Cargo met het sponsorcontract bij MVC.  De broers Ruud en Tom van de Broek, directeuren van dit bedrijf, hebben de voetbalclub in de Mortel de laatste jaren financieel gesteund. MVC wil hen bijzonder bedanken voor hun betrokkenheid en wenst  Rutom Cargo veel succes toe voor de verdere toekomst.

 

 

 
MVC VERGEET ZICHZELF TE BELONEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 08 oktober 2017 19:56

MVC heeft een goede eerste helft afgesloten met een mindere 2de helft. Vanaf het eerste fluitsignaal was de thuisploeg de bovenliggende partij maar verzuimde de kansen af te maken. Al in de 3de minuut kwam Dirk Figee een teenlengte tekort om zijn team op voorsprong te zetten. Even leek het er op dat Eli uit een hoekschop zou scoren maar Alvin van Mierlo haalde de bal van de lijn. Hierna zette MVC weer druk maar ook nu weer faalde men in de afwerking. In de 19de minuut stuurde Bart Siebers met een diepe bal Alvin van Mierlo weg die uithaalde maar zag dat zijn schot uiteen spatte op de Lieshoutse doellat. MVC bleef de baas en er werd goed gecombineerd waardoor er mogelijk heden kwamen om afstand te nemen. Rechtsachter Ferdy Baltussen kon ongehinderd het vijandige strafschop gebied in lopen en schoot op doel waar de Eli doelman moeite mee had om het leer vast te pakken en in de rebound Bart Siebers de kans overliet aan team genoot Gidi Manders die vervolgens veel te slap inschoot waardoor het een gemakkelijke prooi werd voor de Eli doelman. De bezoekers uit Lieshout kwamen na ruim een half uur iets onder de druk uit maar konden vooralsnog geen vuist maken. Na de pauze was het Eli wat uit een ander vaatje ging tappen en al snel een drietal hoekschoppen kreeg toegekend maar niet het goede resultaat opleverde. De openingstreffer hing in de lucht en kon niet uitblijven. MVC  raakte steeds meer grip kwijt op het middenveld wat een meerderheid in balbezit opleverde voor de bezoekers. In de 52ste minuut nam men dan ook verdient een voorsprong toen men achterin bij MVC de bal verzuimde op te ruimen waardoor Stijn Donkers in een scrimmage de bevrijdende 0-1 kon laten noteren. Hierna leek het verzet van MVC gebroken en bepaalde Bram Donkers koppend de eindstand op 0-2.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_MVC-ELI.jpg

Laatst aangepast op maandag 09 oktober 2017 16:19
 
EEN VERDIENSTELIJK GELIJK SPEL VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 01 oktober 2017 20:30

Op bezoek naar het Eindhovense Acht heeft MVC ondanks een 0-0 stand een punt kunnen bijschrijven. De wedstrijd kende twee verschillende helften waarin MVC in het eerste bedrijf zeker niet de mindere was van zijn tegenstander maar na de pauze mocht men bij de Mortel niet mopperen en blij zijn dat de spitsen van Acht hun vizier niet op scherp hadden staan. Op het Eindhovense kunstgras zorgde MVC voor het eerste gevaar richting het vijandige doel. Dirk Figee kon na een kwartier alleen op doel af na enkele Acht verdedigers van zich afgeschud te hebben maar werd alsnog via een sliding van een doelpoging afgehouden. Het bleef lange tijd een gelijk opgaand duel waarin MVC doelman Smits na ruim 20 minuten pas voor de eerste keer op de proef werd gesteld. Met lange ballen probeerde de Mortelnaren gevaar te stichten op de helft van de tegenstander maar achterin bij de thuisploeg gaf men geen krimp. Bij een uitval in de 40ste minuut had men bijna succes bij Acht maar behoede de doellat MVC voor een achterstand. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg men bij MVC steeds meer moeite om de bal in de eigen ploeg te houden en mocht men niet mopperen dat vele mogelijkheden voor de thuisploeg niet benut werden. Ook doelman Johnny Smits blaakte van zelfvertrouwen en moest regelmatig kordaat op treden bij de vele schoten op zijn doel. Aan de andere kant had Gidi Manders bijna succes namens MVC na goed voorbereidend werk van Dirk Figee maar zijn schot ging naast het doel. Het slotoffensief van Acht leverde verder te weinig rendement op om alsnog de volle winst in eigen huis te houden en konden beide teams zich tevreden stellen met deze punten deling.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_Acht-MVC.JPG

Laatst aangepast op maandag 02 oktober 2017 07:41
 
MVC GEEFT EEN ZEKERE OVERWINNING UIT HANDEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 24 september 2017 00:00

MVC dacht in de eerste helft al dat de buit binnen was maar kwam bedrogen uit en moest met lede ogen toezien dat Boskant in het tweede bedrijf de stand gelijk trok. Vanaf het beginsignaal begonnen de Mortelnaren furieus aan de start van het nieuwe seizoen en zette meteen druk op het vijandige doel waarin Bart Siebers er voor zorgde dat al in de eerste minuten de Boskant doelman handelend moest optreden. Uiteindelijk moest het MVC legioen wachten tot de 21ste minuut toen Teun van de Kam met een volley de openingstreffer kon laten noteren uit een afgeslagen hoekschop 1-0. Raar was het dat na deze vroege voorsprong het initiatief geleidelijk aan ging naar de tegenstander en  MVC doelman Johnny Smits handelend moest optreden om een tegen doelpunt te voorkomen. De mogelijkheden die Boskant verzuimde te verzilveren werden door MVC goed afgeslagen. Na ruim een half uur werd MVC weer de betere en drukte dit opnieuw uit in een doelpunt. Vanaf rechts ging Gidi Manders goed door en gaf een zuivere pass af naar Bart Siebers die weinig problemen kende om het leer tegen het net te werken en er voor zorgde dat MVC kon gaan rusten met een 2-0 voorsprong. Meteen na het fluitsignaal voor de tweede helft maakte de Boskant doelman hands buiten zijn gebied en kon met wat fortuin de goed genomen vrije trap alsnog uit zijn doel ranselen. De wedstrijd werd grimmiger waarin de leidsman af en toe wat harder mocht ingrijpen maar dit naliet. MVC had hier geen antwoord op liet de tegenstander steeds meer op de eigen helft komen. Een tegentreffer kon niet uitblijven en was het Yannick Opheij die uit een voorzet te gemakkelijk kon binnen koppen waarna de spanning geheel terug was 2-1. Na deze tegenslag gooide Boskant alles op de aanval om er een gelijkspel uit te slepen wat uiteindelijk ook zou gaan lukken. Voordat het echter zover was kreeg MVC tot tweemaal toe uitgelezen kansen om de punten in eigen huis te houden. Eerst was het Dirk Figee die alleen op het Boskant doel afstevende  maar in plaats van zelf af te drukken liet hij dit over aan zijn team genood Rob van Gerwen maar die faalde oog in oog met de Boskant doelman. Enkele minuten later herhaalde zich een zelfde situatie waarin nu van Gerwen alleen op het vijandige doel af stevende maar ook nu weer werd de bal breed gelegd naar de mee opgekomen Alvin van Mierlo en ook nu weer liet men een uitgelezen kans liggen om de wedstrijd in slot te gooien. Het slotakkoord was voor de bezoekers dat ietwat gelukkig in balbezit kwam en Bret Veltkamp alsnog de gelijkmaker kon scoren 2-2.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_MVC-Boskant.JPG

Laatst aangepast op woensdag 27 september 2017 08:07
 
MVC TRAININGSPAK PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
vrijdag 08 september 2017 22:10

Bestelformulier vv MVC trainingspak

Koop nu je eigen trainingspak van vv MVC.
Van 14 tot 21 september kunt u via MVC een trainingspak bestellen.
Ook is er de mogelijkheid de pakken te bekijken en eventueel te passen mocht u twijfelen over de maat.

Het kijken en passen kan op de volgende data:
Donderdag 14 september vanaf 19.00 uur.
Woensdag 20 september van 19.00 -20.00 uur.
Donderdag 21 september vanaf 19.00 uur.


Natuurlijk zijn de pakken reclame vrij.
Na 22 september zullen de betaalde pakken besteld worden (levertijd is dan ongeveer 5 à 6 weken).
MVC zorgt voor de verdere afhandeling, u ontvang een mailtje wanneer het trainingspak opgehaald kan worden.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_Donaci-tracksuit-MVC-front.png b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_Donaci-tracksuit-MVC-back.png


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Middels dit formulier bestel ik een MVC trainingspak maat ……………………… a € 35,00

Contactgegevens

Naam:……………………………………………………………………………………………………………………………………

E-mailadres:……………………………………………………………………………………………………………………………

Telefoonnummer:……………………………………………………………………………………………………………………


Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk vrijdag 22 september contant betaald te zijn bij het inleveren van dit formulier tijdens de pasmomenten of bij het secretariaat:
Welpenheuvel 20
5425 PL De Mortel

Laatst aangepast op zaterdag 09 september 2017 08:42
 
INGE VERBEEK SPEELT HAAR 250e WEDSTRIJD VOOR MVC VR1 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 03 september 2017 19:58

Voorafgaand aan het nieuwe voetbal seizoen waarin het 1ste dames team van MVC het thuis moest opnemen tegen het Meijelse RKMSV werd Inge Verbeek gehuldigd vanwege haar 250ste wedstrijd. Voorzitter Spoormakers overhandigde haar een bloemetje en een mooie herinnering vervaardigd door Chocolade&Taart ( de sponsor van de dames ) de wedstrijd eindigde tenslotte in een gelijk spel 1-1.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2017-2018_Inge_Verbeek_-_250x_MVC_VR1.JPG

Laatst aangepast op maandag 04 september 2017 07:26
 
PASFOTO DIGITALE SPELERSPAS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
zaterdag 26 augustus 2017 09:25

Jouw foto in de voetbal.nl app en KNVB wedstrijdzaken app is ook de foto op jouw digitale spelerspas! Een vakantiekiekje of foto samen met je bff is leuk, maar voldoet dus meestal niet. 1f609.png

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast. En geen gezichten van te grote afstand.

 
Competitie-indeling MVC 1 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
maandag 10 juli 2017 07:58

MVC 1 speelt in het seizoen 2017-2018 in de 4e Klasse G.
(Nummering wordt bekend op 22 juli)

ASV'33 1
Acht 1  (Eindhoven)
Bavos 1
Boskant 1
Boxtel 1
ELI 1
EMK 1  (Nuenen)
Essche Boys 1 (Esch)
MVC 1
Mariahout 1
RKVV Keldonk 1
SBC 1 (Son)
Stiphout Vooruit 1
WODAN 1 (Eindhoven)

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 44