Menu


Nieuws
MVC HEEFT MOEITE MET ONDO PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
maandag 06 april 2015 18:24

Eindelijk heeft MVC weer eens kunnen proeven van een overwinning al zag het daar lange tijd niet naar uit. Het was bekent dat de ploeg uit Asten-Heusden een moeilijk bespeelbare tegenstander zou zijn en fysiek wel eens voor problemen zou kunnen zorgen. MVC begon overrompelend door meteen druk te zetten op het Ondo doel. Na ruim een kwartier was het Tim van der Aa die een schot los liet maar waar de doellat redding moest brengen voor de gasten. Nadat de eerste storm geluwd was bij de Mortel kreeg Ondo wat meer grip en buitte dit al snel uit in een doelpunt. De eerste gevaarlijke aanval van de gasten kon nog gepareerd worden door de MVC goalie, maar enkele minuten later was het wel raak. Een vloeiende aanval van Ondo werd bekroond met een doelpunt van Rudi Nijsen 0-1. Het bleef een spannende pot met over en weer kansen die onbenut bleven waardoor MVC met die kleine achterstand de rust inging. In het tweede bedrijf voerde de thuisploeg de druk op en wilde men met lange ballen de gelijkmaker forceren die er ook kwam. Een diepte pass in de 56ste minuut van Gijs van de Kam stelde Bart Siebers in de gelegenheid om de achterstand weg te werken via een lob over de te ver voor zijn doel staande Ondo doelman 1-1. MVC rook dat er meer te behalen was en schakelde een tandje bij. De druk naar het Ondo doel werd steeds groter maar het duurde toch nog tot de 86ste minuut toen het uiteindelijke winnende doelpunt werd gescoord. De ingevallen Stan van Hoof mocht vanaf de 16 meter vrij uithalen en verschalkte zo de Ondo goalie 2-1. Met nog enkele minuten te gaan had Stijn Rijkers de wedstrijd definitief op slot kunnen gooien maar faalde in de afwerking. De punten bleven ditmaal verdient in de Mortel.

 
MVC KRIJGT TE WEINIG BIJ ASV `33 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 05 april 2015 19:15

MVC had op paaszaterdag het inhaal duel te goed uit naar Aarle-Rixtel bij ASV `33. Beide teams gingen voor de punten en was het een open wedstrijd waarin er diverse kansen gecreëerd werden. De openingsfase was voor MVC wat al in de 4de minuut een doelpunt had kunnen opleveren toen Gidi Manders uithaalde en zijn inzet via een ASV verdediger alsnog tegen de doelpaal belande. Na het eerste kwartier gedomineerd te hebben kwam de thuisploeg onder die druk uit en ging het spel meer richting het MVC doel. Nick  Hendriks kreeg na 20 minuten de kans om de score te openen maar Denny Meulendijks voorkwam erger. Aan de andere kant had Tommy Geene MVC aan de leiding kunnen brengen maar was te gehaast in de afwerking. In de 38ste minuut nam ASV een voorsprong toen op aangeven van Ronny Heijmans Nick Hendriks de 1-0 kon laten noteren. Na de pauze was het MVC dat aanvallender steeds meer druk ging zetten op het ASV doel en waarin achterin bij de Mortel goed verdedigend werk werd verricht door linksachter Michael Adriaans en laatste man Erik van de Nieuwenhof. ASV verloor geleidelijk aan de controle over de wedstrijd en moest het initiatief over laten aan MVC. De gelijkmaker kon niet uitblijven maar daar was wel een blunder van de ASV achterhoede voor nodig die Frank Bankers in staat stelde om de 1-1 te scoren. De Mortelnaren wilden meer en gingen op jacht naar de overwinning. In de 75ste minuut  kopte Bart Siebers uit een hoekschop de bal snoeihard op de doellat. ASV wankelde en had het geluk aan hun zijde dat opnieuw tot tweemaal toe de doellat redding bracht na schoten van de ingevallen Stan van Hoof. ASV kon opgelucht adem halen toen het laatste fluitsignaal klonk. MVC had meer verdient maar moest genoegen nemen met dit ene punt.

 
LAATSTE WEEK INSCHRIJVEN MVC JEUGDKAMP 2015 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
maandag 30 maart 2015 23:39

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 staat het MVC jeugdkamp gepland.
Een aantal weken geleden zijn de inschrijfformulieren in de brievenbus gevallen.
Voor diegene die zijn formulier kwijt is, of die per ongeluk geen formulier ontvangen heeft, zijn via onderstaande links blanco inschrijfformulieren te downloaden.

Het inschrijfformulier moet samen met het inschrijfgeld voor zaterdag 4 april ingeleverd zijn bij:
Dennie van Zeeland
De Smagt 31
5425VS De Mortel


We hopen dat de deelname groot zal zijn. Immers hoe meer deelnemers, hoe mooier het kamp wordt.

Groetjes,
Jeugdkampcommissie

Inschrijfformulier deelnemer (jeugd)
Inschrijfformulier spelbegeleiding (ouders)

Laatst aangepast op maandag 30 maart 2015 07:51
 
Waar het echt om gaat PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jan Dichter   
maandag 30 maart 2015 15:49

Met je team lekker rennen over heel het veld
Als je het winnende doelpunt maakt voel je je een held
Dribbelen, Pasen , schieten en score.
Dat zijn dingen die bij voetbal horen.
Je kunt kampioen worden maar vaak word je het niet.
Als je het niet word toon dan maar geen verdriet,
Want dat is helemaal niet nodig je hebt je best gedaan,
Als je maar met opgeheven hoofd van het veld kan gaan.
Voetbal is een spel voor jong en voor oud.
En als je op voetbal zit is het belangrijkste :
Dat je er plezier in hebt en van voetbal houd !

Laatst aangepast op maandag 30 maart 2015 15:50
 
GIDI MANDERS IS HET GOUDHAANTJE BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 22 maart 2015 20:30

MVC moest het opnemen tegen het goed draaiende Mifano dat de laatste tijd de punten wist te verzamelen. Het werd een partij die vol stond van spanning en waarin aan beide kanten goede kansen werden gecreëerd om de score te openen. Verrassend nam Mifano een voorsprong toen Ruben Aarts van ver uithaalde en de bal rare capriolen maakte om vervolgens achter de MVC doelman te belanden wat de 0-1 betekende. Lang mochten de gasten niet genieten van deze verrassende voorsprong want enkele minuten later was het alweer gelijk.  Uit een hoekschop voor MVC bleef de bal voor het Mifano doel hangen waaruit Tom Siebers kon profiteren en de stand weer in evenwicht bracht 1-1. De geel/zwarten zagen mogelijkheden om verder uit te lopen, en uit een van die aanvallen werd de doorgebroken Gidi Manders onderuitgehaald wat een rode kaart opleverde voor Bart de Brouwer. De toegekende vrije trap leverde verder niets op. Na ruim een half uur liet die zelfde Manders een houdbaar schot los op het Mierlose doel  en ging de Mifano goalie in de fout door de bal door zijn vingers te laten glippen 2-1. Nog voor rust maakte opnieuw Gidi Manders de 3-1 door een voorzet via de hak op een wonderbaarlijke manier en met veel effect in de uiterste hoek tegen het net te werken. Na de pauze kreeg MVC nog legio kansen om een veilige afstand te nemen maar men sprong te onnauwkeurig om  met die mogelijkheden. Mifano bleef er daarom in geloven en schakelde met een man minder  een tandje bij wat bij vlagen gevaar opleverde voor het MVC doel. Even leek het nog spannend te worden toen uit een vrije trap Ruben Aarts rechtstreeks doel trof 3-2. Bart Siebers had de wedstrijd op slot kunnen gooien in de laatste minuten maar stuitte op de Mifano doelman. MVC was blij dat het laatste fluitsignaal klonk en kon opgelucht adem halen met deze 3-2 overwinning.

 
ALS NIEUWE TAFELS PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
maandag 16 maart 2015 11:38

Langs deze weg willen wij Mark Hendriks van van de Drift Meubels bedanken voor het opknappen van onze oude tafels in de bestuurskamer, het resultaat mag er wezen.

b_300_225_16777215_0___images_stories_2014-2015_nieuwe_meubels.jpg b_300_225_16777215_0___images_stories_2014-2015_logo_van_der_drift.jpg
Laatst aangepast op woensdag 18 maart 2015 14:45
 
MVC MOET VOORLOPIG AFHAKEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 15 maart 2015 20:31

Door thuis te verliezen van SSE is de derde plek die recht geeft op rechtstreekse promotie voor MVC weer verder weg. De goede reeks van de bezoekers kreeg in de Mortel zijn voortzetting. Vanaf het eerste fluitsignaal was het een op en neer gaand duel met een iets sterker MVC wat ook kansen creëerden om te scoren. Uit een voorzet van Rob van Gerwen kopte Gidi Manders het leer maar net over en spatte een hard schot van Tim van der Aa uiteen op de vuisten van de SSE doelman. De paarshemden uit Someren kregen ook wat kansjes waarop kordaat werd opgetreden door Denny Meulendijks. Na de pauze werd MVC wat meer terug gehouden op eigen helft door de gasten en was het de doellat die redding moest brengen na een kopbal van Jeroen Raijmakers. In de 50ste minuut was het wel raak toen uit een hoekschop Ruud Briels wel het net wist te vinden en de bal via de lat binnen kopte 0-1. Dit gaf vertrouwen voor de gasten en kregen kort op elkaar nog een paar kansen om de wedstrijd op slot te gooien maat men faalde in de afwerking. Hierna brak er weer een betere fase aan voor MVC wat op jacht ging naar de gelijkmaker. Bart Siebers was er nog het dichts bij maar zijn inzet kon met moeite tot hoekschop worden verwerkt. MVC perste er nog een laatste slotoffensief uit maar de punten gingen mee naar Someren-Eind.

 
TELEURSTELLENDE REMISE VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 08 maart 2015 23:12

Opnieuw heeft MVC moeite gehad om doelpunten te maken tegen een team wat verblijft in de onderste regionen van zijn klasse. Twee derde van de wedstrijd waren de Mortelnaren de bovenliggende partij en werd er goed gecombineerd tot aan het strafschopgebied van de tegenstander, maar dan kwam men te kort in de afwerking. De Helenaveen doelman was in goeden doen en was dan ook steeds ter plekke om zijn doel schoon te houden. Inzetten van Rik Verbakel werden gestopt en een vrije trap van Tommy Geene spatte uiteen op de doellat. Ook een inzet na een actie van Gidi Manders werd uit het doel geranseld. Na een half uur werd een schot van Gijs van de Kam van de doellijn gehaald door een Helenaveen verdediger. Ook in het tweede bedrijf was MVC niet bij machte om afstand te nemen en was de beste kans nog voor de thuisploeg toen ook aan hun zijde een vrije trap via de lat over ging. In de 80ste minuut verzuimde de overigens goed leidende scheidsrechter  MVC een strafschop toe te kennen na een handsbal in het Helenaveense doelgebied, echter dit werd weggewuifd en moesten beide teams genoegen nemen met de puntendeling.

 
MVC BESLIST IN DE TWEEDE HELFT DE WEDSTRIJD PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 01 maart 2015 23:47

MVC dat nog altijd zijn topscoorder Bart Siebers moet missen vanwege een vervelende liesblessure begon aftastend aan het duel. De thuisploeg bleef de bovenliggende partij maar creëerde te weinig mogelijkheden om de score te openen. Grashoek probeerde via de counter wat terug te doen wat dan ook bijna lukte na ruim een kwartier. Met een goede actie voorkwam de MVC goalie dat men tegen een achterstand aan liep. Het wachten was op een doelpunt voor de thuisploeg wat de wedstrijd zou kunnen openbreken. Tom Siebers was er nog het dichts bij om te scoren maar de Grashoek doelman voorkwam dit. Aan de andere kant verprutste de voorwaartsen van Grashoek op slag van rust een dot van een kans. Na de thee maakte MVC korte metten met de tegenstander en was het Tim van der Aa die op aangeven van Tom Siebers al snel de score opende 1-0. Nu was de ban gebroken en kon MVC naar hartenlust aanval na aanval opzetten en konden verdere doelpunten niet uitblijven. In de 57ste minuut bracht Siebers met een bekeken afstandsschot de stand op 2-0. Enkele minuten later was het weer raak, nu speelde Gidi Manders zich goed vrij en kreeg vrije doorgang richting het Grashoekse doel maar liet de afwerking over aan Ronald Adriaans die hier gretig gebruik van maakte en de 3-0 kon laten noteren. De wedstrijd was gespeeld,  MVC was de verdiende winnaar.

 
KLEDINGCONTAINER PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
vrijdag 30 januari 2015 00:00

Sinds een aantal weken staat er op de parkeerplaats een kledingcontainer. De opbrengst van de inhoud komt volledig ten goede aan MVC. Dus heeft u oude nog bruikbare kleding/schoenen, neem ze mee naar de club en deponeer ze in de container. De container staat naast het publicatiebord en kan gewoon gevuld worden ook al is de poort op slot. Natuurlijk mogen familie, vrienden en kennissen hun oude kleding en schoenen in de container bij MVC deponeren en zo onze club een warm hart toedragen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 44