Menu


Nieuws
WEER LAAT MVC ONNODIG DE PUNTEN LIGGEN PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 30 november 2014 22:20

SPV-MVC  3-2

Opnieuw is MVC tegen een zeperd aangelopen in Vlierden bij het plaatselijke SPV. De basis elf van de Mortel begonnen veel te slap aan de wedstrijd en daartegenover was er een SPV dat strijd leverde en voor iedere bal wilde gaan om die te bemachtigen. Na 10 minuten viel de openingstreffer voor de thuisploeg toen Thijs van Rooij diep werd aangespeeld en hij geen fout maakte en feilloos de bal langs de MVC goalie  binnen werkte 1-0. MVC bleef aan ploeteren en speelde ver onder zijn niveau, ballen kwamen niet of nauwelijks aan waardoor het meeste balbezit was voor de gastgever. Het eerste en enige gevaar in de eerste 45 minuten kwam na ruim een kwartier van Stijn Rijkers die  alleen op het SPV doel af stevende maar zijn inzet langs schoot. Na de thee werd Frank Bankers ingebracht voor de geblesseerde Rik Verbakel  die er voor zorgde dat er meer ballen van de flanken kwamen om zo de MVC spits in stelling te brengen. In de 54ste minuut zorgde Stan van Hoof voor een opleving bij zijn team door de gelijkmaker te scoren op aangeven van Bart Siebers na goed voorbereidend werk van Bankers 1-1. Die opleving was echter van korte duur want geklungel achterin bij de Mortel zorgde ervoor dat Vlierden weer een voorsprong nam door Sjors van Duursen 2-1. Toch kwam MVC weer terug in de wedstrijd toen Tommy Geene in de 76ste minuut binnen schoot uit een afgeslagen aanval 2-2. Nu ging MVC jagen om alsnog de drie punten mee te nemen maar kwam bedrogen uit toen in de slotfase opnieuw van Duursen een fout achterin afstrafte en er zo voor zorgde dat de punten kwamen bij het team dat de meeste strijd  had geleverd 3-2.

 
MAANDAG 1 DECEMBER: SINTERKLAASAVOND BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
dinsdag 25 november 2014 20:40

Op maandagavond 1 december komen Sinterklaas en enkele Pieten ook bij MVC.

Alleen alle F-jes (en mini's) van MVC, inclusief leiders en trainers van deze teams, zijn door Sinterklaas uitgenodigd om op deze avond te komen. De kinderen kunnen door de ouders afgezet worden in de kantine van MVC tussen 17:30u-17:45u en weer opgehaald worden tussen 19:00u-19:15u.

Groetjes,
't Jeugdbestuur.

 
TRAINERS VERLENGEN CONTRACT BIJ MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
dinsdag 25 november 2014 19:25

Maarten Stevens en Dennis van Stiphout hebben samen in goed onderling overleg met bestuur besloten om hun contract met een jaar te verlengen. De peilingen binnen de gehele selectie waren zeer positief over de gegeven trainingen. Ook de onderlinge verstandhouding tussen het vaandelteam en MVC 2 is zeer goed te noemen, mede door de inzet van beide trainers. De beslissing om samen verder te gaan kon dan ook snel bekent gemaakt worden aan de groep, wat dan ook afgelopen zondag gebeurde na de wedstrijd door voorzitter Martien Bankers . het bestuur wenst zowel Maarten als Dennis veel succes toe met het nog lopende seizoen, en seizoen 2015/2016.

 
Steun MVC: Bezoek Helmond Sport - FC Volendam (20 december) PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webbeheerder   
maandag 24 november 2014 20:52

Bezoek met onze vereniging de wedstrijd Helmond Sport – FC Volendam
b_300_225_16777215_0___images_stories_2014-2015_HR_Flyer-amateurclubs-fc-vo.jpg
Wil jij samen met jouw teamgenoten een wedstrijd van Helmond Sport bezoeken? Dat kan nu heel voordelig. Op zaterdag 20 december a.s. organiseert Helmond Sport namelijk een speciale clubavond voor verenigingen rondom Helmond Sport – FC Volendam. Leden van onze vereniging hebben daardoor de mogelijkheid om voor maar € 5,50 een kaartje te bemachtigen voor de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam. Dit kaartje kan voor jezelf zijn, maar je kunt ook extra kaarten kopen voor broertje(s), zusje(s), vader, moeder, opa, oma etc. Zowel senioren als jeugd kunnen gebruik maken van deze actie.

Jouw kaartje levert geld op voor onze vereniging
Helmond Sport zal van het aankoopbedrag (€ 5,50) in totaal € 2,50 doneren aan onze vereniging! Hierdoor kunnen we door het jaar heen leuke activiteiten organiseren voor onze leden. Samen met onze leden willen we er een sportieve en gezellig avond van maken bij Helmond Sport. Deze wedstrijd zal beginnen om 19.45 uur. De contactpersoon, voor de clubavond, binnen onze vereniging is: Ronald Donkers.
Kijk snel hieronder hoe je aan kaarten kunt komen en bezoek samen met jouw clubgenoten de wedstrijd in het Lavans Stadion!

Hoe kan ik het bestellen?
Geef z.s.m. het aantal kaarten door via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dit dient te gebeuren uiterlijk voor 8 december. Na betaling van de kaarten ontvang je deze via onze club in de week voorafgaand aan de wedstrijd.


Geef bij het mailen de volgende gegevens door:
Voornaam:
Achternaam:
Team:
Aantal kaarten:

 

Groetjes,

't Jeugdbestuur

Laatst aangepast op dinsdag 25 november 2014 20:57
 
OPNIEUW IS BART SIEBERS BEPALEND VOOR MVC PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 23 november 2014 21:30

MVC-Olympia Boys 3-0

Door  een pure hattrick van Bart Siebers in de tweede helft  heeft MVC de aansluiting met de koploper kunnen behouden. De wedstrijd was amper een minuut oud toen al beide teams tot score hadden kunnen komen maar waren te slordig in de afwerking. Zowel de thuisploeg als de gasten uit Ommel bleven de aanval zoeken waarin er steeds kordaat moest worden opgetreden door beide doelmannen. Tot aan de rust was het een gelijk opgaand duel maar gescoord werd er niet. Na de onderbreking voerde MVC de druk op en nam het initiatief wat er voor zorgde dat het spel zich meer afspeelde op de helft van de tegenstander. Stijn Rijkers kon maar niet in zijn spel komen en had steeds moeite met de balaanname waardoor dit te weinig rendement opleverde en hij plaats moest maken voor Frank Bankers. Dit bleek een goede wissel te zijn want vanaf dat moment begon het bij MVC te draaien alleen de doelpunten ontbraken nog. Het duurde toch nog tot de 78ste minuut toen Siebers voor de eerste keer het net vond na een voorzet van Frank Bankers  1-0. Bankers bleef een plaag voor de Ommelse achterhoede en was steeds zijn tegenstander op snelheid te vlug af. Met nog een paar minuten op de klok was het toch weer Bankers die een loepzuivere voorzet afleverde op Siebers en hij koppend de voorsprong vergrote naar 2-0. Diep in blessure tijd voltooide Siebers zijn hattrick door enkele verdedigers van zich af te schudden en alleen voor de Olympia doelman de 3-0 kon laten noteren.

 
MVC VERRASSEND ONDERUIT BIJ ONDO PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 09 november 2014 18:38

Ondo-MVC 1-0

MVC heeft een pijnlijke nederlaag geleden in Asten-Heusden. De Mortelnaren hadden de koppositie over kunnen nemen bij een overwinning. Al in de eerste seconden had MVC op een achterstand kunnen staan toen Ondo vanaf de aftrap een goede scoringskans afdwong en waarin de verdediging kordaat moest optreden om een vroeg doelpunt te voorkomen. Het bleef een wedstrijd waarin vele passes onnauwkeurig waren bij MVC en waarin de thuisploeg bleef loeren op de counter. Ondo bleek niet bij machte om tot scoren te komen waardoor de rust inging met een brilstand van 0-0. Ook in het tweede bedrijf bleef MVC moeite hebben om het spel te maken en werd er veel onnodig balverlies geleden. Het eerste gevaar van Mortel zijde kwam van Bart Siebers in de 60ste minuut uit een voorzet van Rik Verbakel maar ook de MVC spits deelde in de malaise. Naar mate de tweede helft vorderde kreeg Ondo meer grip op de wedstrijd en wist dat er meer te behalen was tegen deze falende tegenstander. Met nog 20 minuten te gaan verslikte Denny Meulendijks zich bij een voorzet van Ondo en kopte Roy Lammers het leer binnen 1-0. Met de wanhoop der machte gooide MVC alles op de aanval om minimaal een punt over te houden aan dit treffen  wat er toe leidde dat de beste kansen voor Ondo waren maar ook die niet benut werden. Diep in blessuretijd had Stijn Rijkers alsnog de eer kunnen redden maar faalde oog in oog met de Ondo goalie

 
HET COLLECTIEF VAN MVC WINT HET VAN MIFANO PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 02 november 2014 21:32

Mifano-MVC 1-4

MVC blijf aansluiting houden met de koploper door met ruime cijfers te winnen uit bij het Mierlose Mifano. De wedstrijd werd in de tweede helft beslist door dat alle doelpunten toen gescoord werden. Bart Siebers was de gevierde man bij de Mortelnaren, alle doelpunten nam hij voor zijn rekening. Op sportpark de Ark in Mierlo hadden beide teams moeite om aan het kunstgrasveld te wennen, vele uitglijders zorgde ervoor dat de wedstrijd regelmatig onderbroken moest worden voor blessure behandelingen. Geleidelijk aan werd het beter en zochten beide teams naar een opening waarin er meer balbezit was voor de thuisploeg. In de 23ste minuut was er echt gevaar voor MVC waarin de doellat redding bracht uit een pegel van Maurice van Hoof. Het eerste gevaar van Mortel zijde diende zich pas na een half uur aan toen Stijn Rijkers alleen voor de Mifano doelman verscheen maar zijn inzet verwerkt zag worden tot hoekschop. Op slag van rust werd een MVC doelpunt gemaakt door Teun van de Kam afgekeurd vanwege buitenspel op advies van de Mierlose grensrechter. Na de pauze kantelde de wedstrijd in het voordeel van MVC die meer druk zette op de helft van de tegenstander en Bart Siebers de eerste kans nog niet wist te benutten uit een voorzet van Gidi Manders. In de 55ste minuut was het wel raak toen Siebers zijn tegenstander uitspeelde en bekwaam afrondde 0-1. Enkele minuten later behoede Denny Meulendijks met een katachtige reactie dat Mifano op gelijke hoogte komen nadat de spits alleen voor de MVC goalie was verschenen. MVC bleef zijn tegenstander de baas en voerde de druk nog verder op. Uit een afgeslagen hoekschop was het weer Siebers die op de juiste plek stond en zo de 0-2 kon laten noteren. Uit een van de spaarzame uitvallen van Mifano was het weer de doellat die redding bracht voor MVC na een uithaal van Koen van den Bogaard. Met nog een kwartier te gaan zorgde Bart Siebers voor een pure hattrick door uit een voorzet van Ron Snijders raak te koppen 0-3. Toch kwam Mifano nog eenmaal terug toen Dirk Borst na een afgeslagen hoekschop ineens uithaalde en Meulendijks kansloos liet 1-3. Het slotakkoord was voor MVC toen opnieuw Siebers trefzeker was uit een voorzet van Gidi Manders en zijn vierde van middag kon laten noteren 1-4.

 
DENNIE VAN ZEELAND VRIJWILLIGER VAN HET JAAR. PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
zondag 26 oktober 2014 18:30

Tijdens de afgelopen jaarvergadering werd Dennie van Zeeland onderscheiden als sportvrijwilliger van MVC.  Hiervoor werd hem een aandenken aangeboden door de MVC voorzitter.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2014-2015_Dennie_van_Zeeland_vrijwilliger_2013-2014.jpg

Van Zeeland heeft zich vele jaren verdienstelijk gemaakt voor de jeugdafdeling waarin hij leiding gaf aan een groot leger aan kaderleden.

Laatst aangepast op maandag 27 oktober 2014 10:29
 
TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jevoo   
zaterdag 25 oktober 2014 19:16

Door een foutje van KPN is MVC tot donderdag telefonisch niet bereikbaar.

Sorry voor het ongemak.

Laatst aangepast op zondag 26 oktober 2014 18:34
 
MVC ZORGDE BIJNA VOOR EEN STUNT PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Frank van den Heuvel   
zondag 19 oktober 2014 22:00

MVC-HVCH 1-2

De bekerwedstrijd MVC in het thuisduel tegen de mannen van HVCH was bijna een prooi geworden voor de Mortelnaren. De eerste klasser uit Heesch trof een team wat op en top gemotiveerd was om zijn huid zo duur mogelijk te verkopen. Vanaf de aftrap lag het initiatief bij de geel/zwarten die al in de eerste 10 minuten een voorsprong van 2-0 hadden kunnen scoren. Vooral de goed spelende Stijn Rijkers kreeg die mogelijkheden toen hij op snelheid alleen voor de HVCH goalie kwam te staan maar te gehaast en ongelukkig in de afwerking was. Geleidelijk aan nam Heesch het initiatief over en speelde de paar kansen die het kreeg goed uit waardoor men de rust inging met een 0-2 voorsprong. Al snel na het fluitsignaal voor de tweede helft zorgde Tommy Geene voor de aansluitingstreffer. Nadat Teun van de Kam in het stafschopgebied werd onderuit gehaald mocht Geene vanaf  11 meter de spanning terug brengen. Hierna bleef het een leuke wedstrijd die het aankijken meer dan waard was waarbij Denny Meulendijks met fraaie reddingen zijn team in de wedstrijd hield. MVC bleef loeren op de counter en zorgde er mede door dat men achterin bij HVCH geen steek kon laten vallen en op moest blijven letten om geen verdere schade op te lopen.
b_300_225_16777215_0___images_stories_2014-2015_MVC-HVCH.jpg

Laatst aangepast op dinsdag 21 oktober 2014 07:49
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 43